Dailes teātris viesosies Jēkabpilī, Madonā un Liepājā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dailes teātris oktobrī ar izrādi “Prezentācija” viesosies Jēkabpilī, izrādi “Jērādiņa” rādīs Madonā, bet ar plānotāju komēdiju “Liec Dievam pasmieties” dosies uz Liepāju.

15.oktobrī Jēkabpilī, Krustpils Kultūras namā, ar izrādi “Prezentācija” viesosies aktieri Ērika Eglija, Intars Rešetins, Aldis Siliņš, Gints Grāvelis, Dārta Daneviča un Gints Andžāns. Izrādes režisors ir Pauls Timrots. 

 

Aktieris Pēteris Liepiņš un komponists, pianists Imants Zemzaris 19.oktobrī dosies uz Madonu, kur skatītājiem būs iespēja tikties ar Alberta Kronenberga “Jērādiņu”. Savulaik jocīgo, dzīvespriecīgo stāstu par Gerhardu Erhardu Sīpoliņu mazie skatītāji zināja no galvas. Humoristiskie, satīriskie, asprātīgie panti vēsta par mazu pilsētas puišeli, kurš dodas pavadīt vasaru pie sava lauku tēvoča un piedzīvo daudzas jo daudzas dēkas. Kompānijā ar ganu zēnu Janku viņi ļaujas jautriem ikdienas dzīves piedzīvojumiem – svin Jāņu vakaru, brauc uz īstu gada tirgu un cīnās ar bitēm.

 

1982. gadā iestudētā izrāde „Jērādiņa” Dailes teātrī tika spēlēta 10 gadus un piedzīvoja rekordlielu izrāžu skaitu – ap 350 izrādes. Tagad Gerhards Erhards Sīpoliņš atkal atgriezies uz Dailes teātra skatuves un ciemosies Madonas Kultūras namā.

22.oktobrī Liepājas teātrī Dailes teātris viesosies ar Šona Grenana plānotāju komēdiju “Liec Dievam pasmieties”. Izrādes režisore ir Rēzija Kalniņa, tajā spēlē aktieri Indra Briķe, Pēteris Liepiņš, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Lauris Dzelzītis un Gints Andžāns.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti