Rīta Panorāma

Laika ziņas

Rīta Panorāma

intervija ar Intu Teterovski

Trīs tenori un Jelgavas bigbends Mežaparka Zaļajā teātrī

Trīs Latvijas tenori un Jelgavas bigbends muzicēs Mežaparkā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Piektdien, 25. augustā plkst. 19.00 Mežaparka Zaļajā teātrī dārza svētku noskaņās skatītāji varēs baudīt Trīs Latvijas tenoru un Jelgavas bigbenda brīvdabas koncertu “Mūžzaļās melodijas”.

Trīs Latvijas tenori - Guntars Ruņģis, Miervaldis Jenčs un Nauris Puntulis, kuru kopīgais trio skanējums uz dažādām pasaules skatuvēm nu jau iesniedzas otrajā gadu desmitā, muzicēs kopā ar izcilo Jelgavas bigbendu Raita Ašmaņa vadībā.

Programmā operu un operešu ārijas, iemīļotas melodijas no kinofilmām, džeza melodijas un ritmi, kā arī skaistākās un populārākās latviešu, spāņu, itāļu un angļu komponistu dziesmas.

Klausītājus priecēs brīnišķīgs balss tembru skanējums, reibinošas džeza improvizācijas un neparasti ritmu un harmoniju salikumi.

"Pasaulē uz vienas skatuves akadēmiskie tenori un džeza mūziķu sastāvs ir diezgan rets formāts, bet Latvijas mūzikas mērogam tāda sadarbība ir unikāla. Tas nav akadēmiskais, bet gan izklaides žanrs, kurā muzicē pirms pieciem gadiem radusies mūziķu komanda. Izklaide ar ļoti augstu muzikālo kvalitāti un mērķi sniegt cilvēkiem prieku," par koncerta programmu stāsta Raitis Ašmanis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti