«Triānas parks» plūc laurus jauno grupu konkursā Oslo

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa "Triānas parks" atgriezušies no Oslo, kur piedalījās "The Global Battle of the Bands" (GBOB) finālā un ieguva pirmo vietu

Konkurss paredzēts labākajām jaunajām grupām no visas pasaules un tā aizsākumi meklējami 2004.gadā, bet kopš 2010.gada GBOB izaudzis lielāks, iekļaujot katru gadu  aptuveni 15 līdz 17 grupas finālā un noteikumu, ka tas norisinās katru gadu citā valstī. Katru valsti var pārstāvēt tikai viena grupa.

Šogad Norvēģijas galvaspilsētā par uzvaru līdzās "Triānas parkam" cīnījās arī grupas no Zviedrijas, Dānijas, Lielbritānijas, Austrālijas, Japānas, Vācijas un citām valstīm.

Grupa, kas ir uzvarējusi finālā, iegūst iespēju strādāt ierakstu studijā Oslo vienu nedēļu, kā arī iespēju parakstīt "GBOB records" līgumu par tālāko sadarbību Norvēģijā, sabiedrisko attiecību un koncertu nodrošināšanā ne tikai Skandināvijas valstīs, bet arī plašāk Eiropā un Amerikā.

Šobrīd grupa turpina savu pirmo Latvijas koncerttūri, kurā tiek prezentēts augusta beigās izdotais mini albums jeb EP "Triana park". 29.aprīlī "Triānas parks" uzstāsies Jelgavā, 30.aprīlī Tērvetē un 2.maijā Saulkrastos. Noslēguma koncerts notiks 13.maijā Rīgā, Andrejostā, "Noliktavā No.3".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti