Rīta Panorāma

Intervija ar VID ģenerāldirektori Ilzi Cīruli

Rīta Panorāma

09.01 Laika zinas

Intervija ar dziedātāju The Ludvig

The Ludvig: Ceru līdz pilngadības sasniegšanai nonākt pie albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dziedātājs The Ludvig (Jēkabs Ludvigs Kalmanis) plāno līdz savai pilngadībai laist klajā debijas soloalbumu.

„Šim gadam mans plāns ir pacietīgi, lēnām un kvalitatīvi strādāt pie sava solo albuma un turpināt rakstīt dziesmas, kā jau es to daru, un filmēt videoklipus. Es ceru nonākt pie albuma līdz savas pilngadības sasniegšanai. Ja kāds nezina, tas būs 12. oktobrī,” atklāj The Ludvig. „Ceru, ka līdz tam laikam man izdosies sakopot daudz labu dziesmu, kuras patiks visiem.”

Koncentrēšanās uz dziesmu rakstīšanu un solokarjeru ir arī iemesls, kāpēc The Ludvig šogad nepiedalās konkursā „Supernova”. Kā zināms, The Ludvig konkursa „Supernova 2017” finālā ierindojās otrajā vietā.

„„Supernova” pagājušajā gadā bija brīnumaina pieredze. Es saņēmu visu, ko varēju no tā. Maksimāli. Šogad es domāju vairāk koncentrēties uz savas mūzikas radīšanu, lai konkurss paliek citiem cilvēkiem,” saka dziedātājs.

Jau vēstīts, ka janvāra sākumā The Ludvig publiskojis pagājušajā vasarā tapušās dziesmas „The Stars Collide” videoversiju. Jaunās dziesmas autors ir The Ludvig; to producējis Jānis Ķirsis. Dziesmas videoversiju veidojis režisors Ritvars Bluka.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti