«The Afternoon» atgriežas ar singlu, video un koncerttūri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pēc četru gadu pārtraukuma uz skatuves atgriežas latviešu koledžroka apvienība "The Afternoon", piedāvājot singlu, tā videoklipu, kā arī nelielu koncertturneju.

Dziesma „Internets” ir viena no grupas pirmajām dziesmām, kura koncertā pēdējo reizi izskanējusi 2011. gadā. Dziesmas pamataranžija palikusi nemainīga, saglabājot tā laika noskaņu. Vārdi gan nedaudz pamainīti, bet dziesmas vēstījums palicis tāds pats – mazāk sēdēt pie datora, spēlējot spēles un darot visādas muļķības. Šī tēma apspēlēta arī videoklipā, kura režisors ir grupas basģitārists Ivars Ozoliņš. Klipā ar humora pieskaņu atspoguļota kāda skolēna, „datornūģa” ikdiena skolā un no tā izrietošās sekas. Tehniski video veidots ar paņēmieniem, kādi tika izmantoti 21. gadsimta sākumā.

Iepriekšējā grupas tūrē no septiņiem koncertiem izdevās aizvadīt tikai četrus, divus no tiem Rīgā, bet pa vienam Saldū un Viļņā. Šogad grupa savā atgriešanās tūrē novembrī sniegs četrus koncertus, solot tūri turpināt arī pēc Jaunā gada. Grupas puiši sola īpaši atraktīvus koncertus, kuros spēlēs iepriekšējo gadu populārākās dziesmas, jaunas un vēl nedzirdētas dziesmas, kā arī dažus pasaules hitus savā skanējumā.

"The Afternoon" koncerti:

  • 4. novembris, Latvijas 1. rokkafejnīca, Rīga;
  • 17. novembris, "Baboon bar", Tukums;
  • 25. novembris, "Paldies latiņam", Rīga;
  • 29. novembris, ČBK, Jelgava.

"The Afternoon" kopā sanāca 2009. gada janvārī, kad brāļi Ozoliņi savu laimi izmēģināja LNT šovā "Latvijas Zelta talanti", aizdziedoties līdz finālam. Pēc šova grupai pievienojās bungu meistars Māris un ar talantu apveltītais solo ģitārists Viljams. Līdz 2013. gadam grupa aizvadīja 116 koncertus Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Zviedrijā. Līdz šim „The Afternoon” lielākais gods bija spēlēt "Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvā 2010". 2013. gadā grupa savu darbību pārtrauca. Bet nu ir atgriezusies ar jaunām idejām un daudz lielāku enerģiju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti