Slimības dēļ Saulkrastu džeza festivālā nebūs ģitārista Džimija Dludlu priekšnesuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Sestdienas, 22. jūlija, vakarā noslēgsies tradicionālais Saulkrastu Džeza festivāls, kas šogad svin 20 gadu jubileju. Noslēguma koncertā bija paredzēta afrodžeza ģitārista Džimija Dludlu uzstāšanās, taču galvenā viesa pēkšņas slimības dēļ rīkotājiem nācies mainīt programmu.

Taču, kā uzsver festivāla rīkotājs Tālis Gžibovskis, noslēguma koncerts netiks atcelts un pārējie priekšnesumi klausītājus priecēs tāpat.

Saulkrastu džeza festivāls rīkotājs Tālis Gžibovskis par svētku pēdējās dienas svētku programmu
00:00 / 00:57
Lejuplādēt

„Noslēguma koncerts ritēs pēc programmas, izņemot to, ka mūsu viesis Dludlu ir nokļuvis slimnīcā. Šī incidenta dēļ būs izmaiņas koncerta noslēguma daļā, kur būs starptautisks jam session. Tajā piedalīsies labākie [festivāla] nometnes mācībspēki un mūziķi, kas šeit ir uz vietas,” saka Gžibovskis.

“Tie ir džeza mūziķi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ungārijas, Krievijas un Polijas. Koncerta garums būs kā parasti – apmēram trīs līdz trīsarpus stundas. Koncerta sākumā uzstāsies viesi no Lietuvas, kas spēlē 1930.gadu retro stilā, un diksilends „Sapņu komanda” no Latvijas. Un paši pēdējie būs starptautiskais jam session, jo, kā jau džezā, ir jāmāk improvizēt un iziet no situācijas,” klāsta Gžibovskis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti