Rīgas gospelkoris aicina uz Ziemassvētku akustisko koncertu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pirmdien, 18. decembrī, plkst. 19.00 Rīgas gospelkoris ielūdz uz gaišu un sirsnīgu Ziemassvētku akustisko koncertu, kas norisināsies VEF Kvartāla kamerzālē.

Rīgas gospelkoris, kas jau otro gadu darbojas Kristīnes Prauliņas vadībā, šogad klusajā gaidīšanas laikā sagatavojis īpašu koncerta repertuāru, kurā varēs baudīt gan dzīvespriecīgu mūsdienu afroamerikāņu baznīcas mūziku angļu un latviešu valodā, gan visiem labi pazīstamas un mīļas Ziemassvētku melodijas.

Kā stāsta Rīgas gospelkora vadītāja Kristīne Prauliņa: “Kaut visiem šis pirmssvētku mēnesis ir darbīgs un aizņemts, ļoti vēlējāmies atrast laiku, lai būtu kopā gospelmūzikā paši kā kolektīvs un ar saviem klausītājiem. Ziemassvētki ir kopā būšanas laiks. Šogad apceram vienu no gospelmūzikas un, atļaušos teikt, dzīves pamattēmām - kāpēc mēs dziedam? Kas ir šīs dzīves prieka, miera un mīlestības avots?”

“Klausītājam piedāvāsim intīmāku, pieklusinātāku gaisotni, koncertu veidojot akustiskās noskaņās. Izvēlējāmies arī publikai parādīt kādu jaunu, skaistu koncertzāli strauji plaukstošajā VEF kvartālā. Es personīgi novēlu, lai šis koncerts ir kā klusas pārdomas un patiesās Ziemassvētku nozīmes meklējumi,” uz koncertu aicina Kristīne Prauliņa.

Koncertā kopā ar Rīgas gospelkori uzstāsies arī gospel-instrumentālā grupa, kuras sastāvā muzicēs Toms Mikāls (taustiņi), Jānis Kalniņš (ģitāra), Reinis Ozoliņš (bass) un Andris Buiķis (bungas).

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti