Rīta Panorāma

"Spanovska ballīte (ie)svētības" 3.sērija Dailes teātrī

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar grupu "TRIO MANDILI"

Rīgā pirmo reizi viesojas internetā populārais «Trio Mandili» no Gruzijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

15.jūnijā plkst. 19.30 Lielajā ģildē uzstāsies "Trio Mandili" no Gruzijas. Ansamblī tradicionālās gruzīnu dziesmas izpilda trīs meitenes, kuras kļuva populāras, pateicoties ''Youtube'' ievietotiem video.

Trīs jaunas un skaistas meitenes no Gruzijas burtiski uzspridzināja internetu un kļuva par zvaigznēm pāris nedēļu laikā. "Pasaka" sākās dienā, kad trīs draudzenes, staigājot pa ciematu, nolēma dziedāt dziesmu "Apareka". Tatuli uztaisīja selfiju un ievietoja video internetā. Tas būtiski mainīja meiteņu dzīves. Divu nedēļu laikā video ieguva miljonu skatījumu.

"Trio Mandili" popularitāte aug katru dienu. Grupas aktivitātei sociālajā tīklā “Facebook” seko pusmiljons interneta lietotāju. Fani no visas pasaules ar interesi apmeklē "Trio Mandili" lappusi “Facebook”.

Grupas nosaukums nav nejaušība. “Mandili” ir sieviešu tradicionālais lakats. Saskaņā ar tradīciju sievietes meta lakatu uz zemes, kad vēlējās samierināt savstarpēji konfliktējošos vīriešus.



Pagājušajā gadā grupa "Trio Mandili" laida klajā savu pirmo albumu ar nosaukumu «Ar mīlestību». Grupa aktīvi ceļo pa visu pasauli, piedalās festivālos un sniedz koncertus. Drīz meitenes iepriecinās savus fanus - tiks publicēts otrais grupas albums. Jaunas liriskas kompozīcijas par Gruziju, tautu, tradīcijām un dabas mīlestību.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti