Nakts ziņas

Filmai "Dvēseļu putenis" vajadzīgs finansējums

Nakts ziņas

Toms Bricis no Kurzemes

Sācies A.Brīzes piemiņas koncerts

Reiterna namā koncertā piemin mūziķi Aivaru Brīzi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas 1.Rokkafejnīcā – Reiterna namā sestdien notiks piemiņas koncerts mūziķim Aivaram Brīzem, pavēstīja rokkafejnīcas pārstāvis Edgars Džiguns.

"Šis koncerts bija iecerēts citādāk. Vakaram bija jākļūst par priecīgu notikumu, par jaunas tradīcijas sākumu. Bet... Kamēr cilvēks kārtējo reizi domāja, Dievs tikpat kārtējo reizi darīja. Koncertu cikla "Lieliskie & Leģendārie" pirmais notikums tagad būs dziļas cieņas apliecinājums, pieminot 22.oktobrī pāragri mūžībā aizgājušo, lielisko un leģendāro mūziķi Aivaru Brīzi," paziņojumā medijiem raksta Džiguns.

Koncerts sāksies pulksten 22, un uz skatuves papildu jau iepriekš izziņotajiem mūziķiem Vilnim Krieviņam, Tomasam Kleinam, Guntaram Muceniekam un Mārtiņam Burkevicam kāps arī Igo, Ainars Virga, Harijs Zariņš un Fēlikss Ķiģelis ar grupu.

Pieņemts arī lēmums neatteikties no maksas par ieejas biļetēm koncertā, bet nauda, kas tiks iekasēta, taisnā ceļā nonāks pie Aivara Brīzes ģimenes, lai sniegtu finansiālu atbalstu grūtajā brīdī.

Atvadīšanās no mūžībā aizgājušā leģendārā latviešu mūziķa Aivara Brīzes plānota trešdien, 30.oktobrī, Rīgas Krematorijā no plkst.12, liecina Elitas Veidemanes ieraksts sociālajā tīklā "Twitter". 

Kā ziņots, Brīze pēkšņi nomira 22.oktobrī 51 gada vecumā.

Brīze dzimis 1962.gada 28.janvārī Liepājā. Viņš dziedāja vairākās latviešu rokgrupās - "Līvi", "Leģions", "Neptūns".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti