Reiks, Elfs un Deniss publicē kopīgu hitu un izziņo koncerttūri

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Pašmāju hiphopa mākslinieki Reiks, Elfs un Deniss aizvadītajā nedēļas nogalē nodeva klausītājiem singlu un videoklipu "Tik daudz", kas dažu dienu laikā kļuvis par "Youtube" hitu, sasniedzot pirmo pozīciju Latvijā skatītāko videoklipu vidū.

Videoklips "Tik daudz" ieturēts "american high school" noskaņās, galvenajās lomās iejutušies paši dziesmas izpildītāji, savukārt kluba kadru filmēšanā varēja piedalīties ikviens mūziķu atbalstītājs. Dziesma iemantojusi "Tēva himnas" titulu. Sižets atklāj, kā izlutināti bagāta tēva dēli sāk izturēties necienīgi pret skolas biedriem, apceļ citus un izrādās ballītes. Kad tēvs pēc kārtējā huligānisma akta tiek izsaukts uz skolu, viņš puikas kārtīgi pārmāca. Dziesmas vēstījums ietverts videoklipa beigās: “Nedari pāri citiem un netēlo to, kas neesi, jo Tēvs visu redz, tāpēc beigās visiem tiek pēc nopelniem!”.

Singla mūzikas autors ir Viesturs Rupeiks (Guestino), pēcapstrāde Jānis Šmēdiņš (Fakts). Videoklipa operatori: Toms Rings, Dāvids Stūrmanis. Filmēšana norisinājās vairākās vietās, tostarp Lielupes pamatskolā, naktsklubā "Just Bar", veikalos "Games 4 You” un "SexyStyle".  Kluba ainās piedalījušās "Royal Dance" karsējmeitenes, dēliem mugurā redzamas Latvijas Beisbola federācijas aizdotas jakas.

 

Jau šajā nedēļā Jelgavā tiks atklāta Reika, Elfa un Denisa koncerttūre "No rajona līdz zvaigznēm”. Tūres koncertos apmeklētāji varēs dzīvajā izpildījumā piedzīvot visus līdz šim populārākos singlus no "Ziepniekkalna" līdz pat "Zvaigznēm". Tūrē tiks izpildītas arī līdz šim koncertos maz skanējušas dziesmas, kā arī nupat iznākušais singls "Tik daudz". Šī būs unikāla koncertprogramma, kas apkopos visus Reika solo karjeras laikā radītos singlus, sadarbojoties ar Denisu un Elfu. Tūres koncertos piedalīsies arī DJ 24k (Jānis Ķirpis).

"No rajona līdz zvaigznēm” tūres koncerti:

  • 25.11.2017. Jelgava, "Jelgavas krekli",
  • 15.12.2017. Liepāja, "Big7",
  • 12.01.2018. Ogre, "Hauze",
  • 19.01.2018. Valmiera, "Multiklubs",
  • 20.01.2018. Saldus, divi koncerti (dienas koncerts bez vecuma ierobežojuma), norises vieta tiks paziņota vēlāk,
  • 09.02.2018. tūres noslēguma lielkoncerts Rīgā, klubā “First Mir”.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti