«Putnu balle» atzīmē 15 gadu jubileju ar jaunu dziesmu un koncertiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Grupa "Putnu balle" atzīmē 15 gadu jubileju ar jaunu dziesmu "Pazust mākoņos" un koncertiem

Viens no grupas pēdējiem singliem pie klausītājiem nonāca 2008. gadā – tā bija emocionālā dziesma „Divi eņģeļi”, kuras mūzikas autors ir Gints Stankēvičs un teksta autors - Guntars Račs. Savukārt 2009. gadā radio stacijas aplidoja grupas „Putnu balle” jaunākais devums – Kristapa Streiča un Guntara Rača dziesma „Es eju tālāk”.

Putnu balle. Pazust mākoņos
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Savā mazās jubilejas gadā mūziķi piedāvā klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu “Pazust mākoņos”. Dziesmas autors ir Gatis Mūrnieks no grupas “On My Way”, kurš ir Mārtiņa Freimaņa mūzikas cienītājs. Tieši Freimaņa daiļrade ir liels jaunā mākslinieka iedvesmas avots, un šobrīd Gatis Mūrnieks raksta dziesmas ne tikai savai grupai, bet arī citiem izpildītājiem. Dziesmas “Pazust mākoņos” ierakstā piedalījusies arī kādreizējā grupas “Putnu balle” soliste Paula Ķiete.

Savu dzimšanas dienu grupas „Putnu balle” jaunieši svinēs, tiekoties sirsnīgajā Ziemassvētku projektā „Tev tuvumā”. Koncertos piedalīsies arī Artūrs Skrastiņš, Aija Andrejeva un Marts Kristiāns Kalniņš.

Grupā „Putnu balle” muzicē pieci jauni dziedātāji - Līva Kalniņa, Kristiāna Stirāne, Elvijs Bušs, Kārlis Būmeisters un Valters Frīdenbergs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti