«Olas» laiž klajā jaunu videoklipu par spīti apzagšanai Barselonā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Par spīti nepatīkamiem atgadījumiem, kas piemeklēja grupu "Olas" filmēšanas laikā Barselonā, videoklips albuma "Ir klāt!" singlam "Pāri okeānam" tomēr ieraudzījis dienasgaismu, un nu to papildina arī stāsts par piedzīvoto.

"Videoklipā vēlamies atgādināt, ka ceļojot jābūt uzmanīgiem, lai negadītos, kā mums, un, draugi, neaizmirstiet, ka piedzīvot lieliskus mirkļus var arī tepat mājās. Esam laimīgi, atgriežoties atpakaļ Rīgā," atklāj grupa.

Sociālos tīklus pirms dažām dienām pāršalca vēsts par nepatīkamo atgadījumu, kas noticis grupas "Olas" jaunā videoklipa “Pāri okeānam” filmēšanas braucienā uz Barselonu.

Kamēr grupa ar filmētāju atradusies pludmalē, īrētajai automašīnai izsists stikls un nozagtas mantas no bagāžas nodalījuma. Kopā ar personīgajām lietām un pasēm nozagata arī viena no videokamerām ar klipam filmēto materiālu.


"Esam pārsteigti, cik daudzi cilvēki rakstīja un piedāvāja palīdzību. Esam pateicīgi visiem, kas nebija vienaldzīgi, kā arī tiem, kas seko līdzi mūsu gaitām un atbalsta visādos dzīves brīžos. Esam sveiki un veseli un veiksmīgi palaisti atpakaļ mājās bez pasēm. Koncerts būs! Klips, lai arī citādāks, bet arī būs," iepriekš solīja grupa "Olas".

Jau šovakar, 26.maijā, koncertzālē "Palladium" notiks "Olu" tūres noslēguma koncerts. Ieeja pasākumā no 19.00, vakara iesildīšana kopā ar DJ Get Dizzy. Koncertprogrammas sākums plkst. 20.00, kad uz skatuves kāps hiphopa izpildītājs Deniss (Deniss Stepanovs) un būs skatāms priekšnesums no hiphopa deju apvienības A&K Crew.

"Olu" koncertprogrammā uz skatuves pievienosies virtuozais bundzinieks Reinis Reķis, dziedātāji Jānis Krūmiņš un Nikolajs Puzikovs, kā arī grupas pavadošais diskžokejs - DJ Guestino (Viesturs Rupeiks).
 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti