«Muzikālās bankas» fināla balsojumu turpina 15 dziesmas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Zināmas 15 fināla dziesmas, kas izturējušas Latvijas Radio 2 organizētās pop un rokdziesmu aptaujas „Muzikālā banka 2017” balsojuma pirmo kārtu. Šīs dziesmas turpinās sacensību, lai noskaidrotu, kura dziesma iegūs Gada vērtīgākās dziesmas titulu, kas tiks paziņots īpašā radio ētera šovā 20.janvārī no plkst.12.00.

Līdz 18. janvārim aptaujas mājas lapā muzikalabanka.lv  turpināsies otrās kārtas balsojums par finālā iekļuvušajām dziesmām (alfabēta secībā): „Atbalss”  - „Musiqq”, „Atver logu” -  Māra Upmane-Holšteine/dj Rudd, „Es domāšu par tevi” - Lauris Reiniks, „Joprojām”  - „The Sound Poets”, „Kamēr tev ir mīla” - Kristīne Prauliņa, „Ko sirds mana jūt”  - Markus Riva, „Mēs pārejam uz tu” - Aija Andrejeva un Alex, „Nākamā pietura „Depo”” - Intars Busulis, „Neaizmirsti mani” – „Neaizmirstulītes”, „Pa ceļam” – Dons, „Pietiks” - Samanta Tīna, „Tevis dēļ” – „Prāta vētra”, „Upe” - Jānis Stībelis, „Vēl augstāk” - Mesa/ Renārs Kaupers /Arstarulsmirus, „Visa par daudz” – Instrumenti.

Aptaujas noslēguma radio šovs 20.janvārī šogad noritēs "Muzikālās bankas" mājās - Latvijas Radio studijā. Baibas Palkavnieces vadībā Latvijas Radio 2 tiešraidē būs tikšanās ar visu fināla dziesmu mūziķiem, tiks piedāvāti priekšnesumi un intervijas, kas būs redzamas arī Facebook live un portāla LSM.lv tiešraidē.

Vienlaicīgi arī "Pieci.lv" ēterā skanēs gan šī gada mīlētākās dziesmas latviešu valodā, gan būs sarunas ar klātesošajiem mūziķiem Karmenas Stepanovas un Alekša Vilciņa vadībā. Savukārt pasākuma “karstākajā vietā” –  īpaši izveidotā "backstage" zonā notiks viegla un sirsnīga mūziķu ballīte, kur saimniekos Kaspars Mauriņš.

“Vienmēr ir interesanti uzzināt, kura būs gada visvērtīgākā dziesma”, saka Latvijas Radio 2 direktors Armins Ronis. “Taču pārlieku nevēlētos akcentēt iegūtās vietas, jo visas fināla dziesmas jau ir gada labākās un vērtīgākās dziesmas. Muzikālās Bankas idejas pamatā ir draudzīga tikšanās, un šoreiz satiekas ne tikai slavenie mūziķi ar mazāk slavenajiem, bet pirmo reizi satiekas arī divi radio kanāli – Latvijas Radio 2 un "Pieci.lv". Un visus mūs vieno dziesmas. Dziesmas latviešu valodā.”

Visi aptaujas „Muzikālā banka 2017” finālisti saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti