Miks Galvanovskis publicē singlu «Take me home» no gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Jaunais mūziķis Miks Galvanovskis publicējis pirmo singlu "Take me home" no 2018. gadā gaidāmā albuma.

19 gadus vecais Miks Galvanovskis solo karjeru uzsāka pirms nedaudz vairāk kā gada, un "Take me home" ir jau sestais mūziķa videoklips.

Miks pirmo reizi savu vārdu pieteica 2015. gada novembrī, kad, būdams grupas „Ne citu rīt” solists, izdeva patriotisku veltījumu Latvijai. Solo karjeru Miks iesāka 2016. gada vasaras beigās, klausītājiem nododot savu pirmo singlu „Pamosties vienam”. Tam sekoja dalība projektā „Supernova 2017” ar dziesmu „Runaway”. Aprīlī mūziķis izveidoja duetu ar jauno dziedātāju Patrishu, izdodot kopdarbu „Sāpes nepāriet”. Pēc tam - veltījumu māmiņdienā - dziesmu "Māmiņai”, bet šī gada vasaras beigās sadarbībā ar producentu Kasparu Ansonu izdeva singlu „Man nevajag daudz”. Savukārt novembrī Miks izveidoja jaunu projektu ar nosaukumu „Jauno mūziķu apvienība”.

Šobrīd Miks strādā pie jaunā albuma, gatavojoties koncerttūrēm gan Latvijā, gan ārzemēs. Singla "Take me home” videoklips tapis sadarbībā ar producentu Reini Briģi un filmētāju Arti Milleru.

"Dziesma „Take me home” ir par vērtībām, ko mums neviens dzīvē nespēs atņemt. Par mājām, bērnību, atmiņām un dzīves labākajiem brīžiem", par dziesmu izsakās Miks. Videoklipā, kura režisors ir pats mūziķis, viņš ir centies parādīt sajūtas, ko viņam nozīmē mājas un bērnība. Videoklipā ir piedalījušies vairāk nekā 20 personāži, tajā skaitā arī bērni, kas atveido šīs personas bērnībā. Projektā ir filmējies arī Latvijā atpazīstamais aktieris Madars Zvagulis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti