«Latvian Voices» izziņo koncerttūri «Mazie skumjie ziemas svētki»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Vokālā grupa "Latvian Voices" izziņojusi koncerttūri “Mazie, skumjie ziemas svētki”. Koncerttūre “Mazie, skumjie ziemas svētki” ir turpinājums jau pagājušajā gadā iepazītajai programmai ar jaunām niansēm, apceļojot vēl neatklātas koncertu vietas.

Tūres koncertos - Talsos (16.decembrī), Madonā (17.decembrī), Ikšķilē (23.decembrī), Liepājā (25.decembrī), Torņakalnā (21.decembrī) - “Latvian Voices” iepriecinās ar grupas dalībnieču jaundarbiem, kā arī arhaiskām Ziemassvētku melodijām, kas nemanāmi mīsies ar meitenēm tik tuvo tautas mūziku, kā arī ziemas saulgriežu tradīcijām.

"Latvian Voices" sola, ka koncerttūres programma būs tikpat daudzveidīga un emocionāla, cik atšķirīgas ir pašas dziedātājas. No dziļi izjustiem, pieklusinātiem skaņdarbiem līdz melodijām, kas skaļi atbalsosies baznīcu un koncertzāļu velvēs - katram klausītājam kas tīkams, sev mājās aiznesamas emocijas, izjūtas. Latvijas pilsētās skanēs atpazīstamākas un Ziemassvētku laikam tuvākas melodijas, tostarp „O come, come Emanuel”, „Kalado”, „Mazie, skumjie ziemas svētki”, „See amid the winter snow”, “Circenīša Ziemassvētki”, u.c.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti