Rīta Panorāma

Ziemassvētkus gaidot. Ugunsdrošība.

Rīta Panorāma

11.12 Laika zinas

Katrīna Gupalo - jauns singls

Katrīna Gupalo un «The Black Birds» prezentē pirmo singlu «Too Much Sunshine»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Jaunais muzikālais projekts "Katrīna Gupalo & The Black Birds" prezentējis pirmo singlu „Too Much Sunshine” no pavasarī gaidāmā debijas albuma.

Dziesmas teksta un mūzikas autore Katrīna Gupalo par savu pirmo kompozīciju stāsta: „„Too Much Sunshine” ir nepieklājīgi atklāta dziesma par mīlestību, kādu to zina katra sieviete. Tā ir par žilbinošo saulesgaismu, kas neļauj ievērot acīmredzamo, par baudu būt šīs saulesgaismas verdzībā un laiku pa laikam kādā tumšā paralēlā realitātē izkliegt visu, turpinot būt nesadzirdētai.”

Mūzikas video režisors - Jānis Romanovskis, galvenajā lomā Jaunā Rīgas teātra aktieris Ivars Krasts. Ieraksta skaņu režisori - Artūrs Sedriks Sinkevičs un Pauls Dāvis Megi.

Dziesmas „Too Much Sunshine” audio ieraksts klausītājiem ir pieejams "Spotify", "iTunes" un citos populārākajos straumēšanas servisos.

"Pavasarī gaidāmais debijas albums tiek veidots art pop mūzikas stilā, katrā dziesmā uzburot neatkārtojamu skaņu un tēlu pasauli. Tajā būs stāstīts par bezgalīgām dvēseļu un miesas medībām sarkanos Londonas autobusos, neizpildāmiem solījumiem pašam sev, kas atklājas vieglās paģirās oranžā saulē, čīkstošu koka galdu brīdī, pirms drēbēm nokrist, fantāzijās izkusušu saldējumu, nepieradināmiem enģelīšiem, kas piena vannās dzer viskiju," atklāj Katrīna Gupalo.

„The Black Birds” pamatsastāvā ir trompetists Gatis Gorkuša, sitaminstrumentālists Elvijs Endelis, ģitārists Miķelis Vanags, basģitārists Kristiāns Kosītis un vokālists Endijs Endelis.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti