Jaunos bundziniekus aicina uz konkursu «Drum Day 2017»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Līdz 20. oktobrim jaunie bundzinieki ir aicināti pieteikties konkursam “Drum Day 2017”. Konkursu rīko mūzikas instrumentu veikals “Sound Factory” sadarbībā ar kompāniju “Yamaha”. Konkursa fināls norisināsies trešdien, 1. novembrī, plkst. 19.00 Latvijas 1. rokkafejnīcā.

Konkursa dalībnieki, līdzīgi kā iepriekšējos gadus, cīnīsies par vērtīgām un iespaidīgām balvām. Uzvarētājs, kurš saņems visvairāk punktu pēc žūrijas vērtējumu apkopošanas, iegūs dāvanu karti 600 eiro vērtībā “Yamaha” preču iegādei veikalā “Sound Factory”. 2. vieta - dāvanu karte no “Yamaha” 400 eiro vērtībā; 3. vieta - dāvanu karte 200 eiro vērtībā no “Sound Factory”.

Lai piedalītos konkursā, jaunajiem bundziniekiem, kuri nepārsniedz 30 gadu vecumu, jāieraksta skaņdarbs mp3 formātā. Ieraksts jānovieto uz servera failiem.lv/drumday un jānosūta pieteikums uz e-pastu līdz 20. oktobra vakaram, norādot savu vārdu, uzvārdu, vecumu, skaņdarba nosaukumu, mūzikas stilu, grupu, kurā spēlē (ja tāda ir), kā arī pievienojot savu fotogrāfiju.

Pēc pieteikumu saņemšanas 24. oktobrī mājaslapā drumday.lv tiks paziņoti pirmās kārtas uzvarētāji - desmit pretendenti, kuri uzstāsies konkursa fināla koncertā 1. novembrī Latvijas 1. rokkafejnīcā.

Finālā dalībnieki drīkst uzstāties ar grupu, solo programmu vai spēlēt ar ieraksta pavadījumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti