Rīta Panorāma

"Ir tādi cilvēki"- Enriko Podnieka albums ar ceļagājiena elpu

Rīta Panorāma

Intervija ar Arni Sauku

Intervija ar grupas "Rock’n’Berries" mūziķiem par jauno singlu un video klipu

Grupa «Rock’n’berries» publicē jaunu singlu un pikantu videoversiju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Sākoties jaunam gadam, grupa "Rock’n’berries" nāk klajā ar jaunu dziesmu "Shake That", kam tapusi arī pikantiem skatiem bagāta videoversija.

Rock’n’berries. Shake That
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Grupas solists Oskaras norāda: “Dziesmas "Shake That" stāsts ir daudz dziļāks, nekā sākotnēji varētu šķist. Tas nav tikai par kaisli un izklaidēm, bet gan par sabiedrību un tās padošanos kārdinājumiem. Nereti liktenis mums piespēlē dažādas iespējas, kuru tālākā attīstība ir atkarīga tikai un vienīgi no mums pašiem. Mēs varam būt ļoti savtīgi un egoistiski, tomēr ir reizes, kad vajadzētu padomāt, kas šajā dzīvē ir patiesi svarīgs.”

Dziesmas mūzikas autors ir Reinis Ašmanis, teksta autors Oskars Millers, savukārt videoklips tapis sadarbība ar Emīlu Ašmani un Lauru Brokāni.

Kā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" stāsta grupas vokālists Oskars Millers, šobrīd grupa strādā pie jauna albuma, kuru plāno izdot rudenī.

Pagājušā gada sākumā grupas "Rock’n’berries" debijas albums "Smoothie Call" tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta Mikrofons 2017" kā labākais Pop mūzikas albums, savukārt pati grupa - kā gada Labākā debija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti