Rīta Panorāma

Intervija ar Nelliju Kleinbergu

Rīta Panorāma

Cilvēku slēptākie instinkti izrādē "Kaķis uz nokaitēta skārda jumta"

Intervija ar grupu "Rock’n’Berries"

Grupa «Rock’n’Berries» prezentē singla «Zvaigznēs ierakstīts» videoklipu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

 

Grupa "Rock’n’Berries" nāk klajā ar jaunu dziesmu “Zvaigznēs ierakstīts”, kuru ar videoklipu prezentēs šovakar, 25.maijā, Latvijas 1. rokkafejnīcā plkst. 20.00. Arī vasaras beigās gaidāmii jaunumi no grupas, tā LTV raidījumā "Rīta panorāma" stāsta grupas vokālists Oskars Millers.

"Rock’n’Berries" ir pazīstami ar dziesmu kaverversiju izpildījumiem, bet šobrīd grupai top jaunas dziesmas un viena no tām ir singls “Zvaigznēs ierakstīts”. Oskars saka, ka grupa šobrīd cītīgi strādā pie jaunām dziesmām un šogad ir ļoti daudz plānu, ko vēlas realizēt.

“Radīt savu - tas ir patīkamāk vienmēr, jo tu vari ielikt savas emocijas un tev nav jāiedziļinās citās emocijās, ko cits mākslinieks ir radījis. Vari ar savām emocijām dziedāt un spēlēt, tas ir ļoti patīkams process,” atzīst Oskars. 

Oskars stāsta, ka “jaunais singls “Zvaigznēs ierakstīts” ir vairāk attiecināms uz vīrieša cilvēka pārstāvi, kam varbūt ir apnikusi meitenes uzvedība nogurdinošās attiecībās. Tas ir nogurdinājis, un gribas aizmukt un pasargāt sevi no tām problēmām”

“Videoklipa stāsts ir par to, ka es sastrīdos ar meiteni un draugi mani aizved prom, jo meitene ir izdarījusi blēņas. Aizbraucam atpūsties uz Maljorku un katrs darām trakas lietas; kurš vinnē, kurš zaudē derībās, katram ir savs uzdevums,” pauž Oskars. Videoklipu filmēja Edgars Trankalis Spānijas salā Maljorkā trīs dienu garumā.

Grupai Latvijā vasarā nav plānoti koncerti, bet gan uzstāšanās divos festivālos Lietuvā un Bulgārijā, kā arī vienā festivālā Ķīnā.

Grupa "Rock’n’Berries" piedalījās “Supernova 2017” konkursā ar dziesmu “Feel the Love”, bet "Zelta mikrofonā 2017" pretendēja uz balvu kategorijā “Debija” un "Pop mūzikas albums".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti