Grupa «Logo» publisko dziesmu «Karma»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

 

Grupa Logo piedāvā mūzikas cienītājiem dziesmu "Karma", kas ierakstīta jau pavasarī, bet pie klausītājiem ceļo tikai tagad.

Jautājot, kādēļ grupa „Logo” neuzstājas vasaras festivālos un citur, Ansis Klintsons skaidro ka basģitārists Rihards Lībietis negaidīti pēdējā gada laika ir aizrāvies ar botāniku un dārzkopību, tādēļ gandrīz visu savu laiku pavada, kopjot savu vienīgo istabas augu un spēlēšanai paliekot visai maz laika.

Tikmēr Ansim Klintsonam "esot novērota maniakālā depresija", un solistam ir ārkārtīgi grūti jāsaņemas, lai kāptu uz skatuves publikas priekšā. Neskatoties uz šīm problēmām, grupu kopā satur  ģitārists Egils Leimanis un bundzinieks Matīss Repsis.

Ansis par situāciju saka:" Visums, arī tu un es,  esam tādi, kādiem mums jābūt. Šī dziesma ir kā mūsu pašattīrīšanās, kā grēku izpirkšana pret sievietēm; visticamāk, tā ir karma, kas mūs ir sameklējusi, lai gan karmas jēdziens ir pilns ar sagrozījumiem un leģendām. Prieks, ka varam sanākt kopā un radīt pilienu mūzikas  jūrā."

 

Pretrunīgi filozofiskā  dziesma ierakstīta A.Grāvera studijā Dailes teātrī, to miksējis Jānis Kalve, video režisors ir Nikita Karpovs. „Karmas” klips filmēts Jelgavā, izmantojot ietaisi, kas skrūvēta pie griestiem īpaša filmēšanas efekta radīšanai.

„Logo” spēlēs slepeno koncertu 19. jūlijā, Spīķeros plkst.19.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti