FOTO: Labdarības koncerts «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» Cēsīs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

11. decembrī Vidzemes koncertzālē “Cēsis” izskanējis labdarības koncerts “Nāc līdzās Ziemassvētkos!”. Tajā piedalījās gan bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, gan profesionāli mūziķi – programmu kopā veidoja vairāk nekā 250 dalībnieki. “Nāc līdzās Ziemassvētkos!” šogad izskanēja 11. reizi – katru gadu tas tiek rīkots citā vietā. Koncerta ieraksts tiks translēts LTV1 25. decembrī plkst. 18.20, kā arī Latvijas Radio 1 – tajā pašā dienā plkst. 15.00.

Muzikālās programmas pamatu veidoja grupas “Raxtu Raxti” un “Melo-M”, kā arī integratīvā mākslas festivāla “Nāc līdzās! 2017” laureāti. Līdzās viņiem uz skatuves kāpa Latvijas Nacionālās operas soliste Ilona Bagele, operdziedātāja Evita Zālīte, dziedātāji Rūta Dūduma, Nikolajs Puzikovs, Marts Kristians Kalniņš, Dainis Skutelis, Marija Naumova, Kristīne Kārkle Kalniņa, Dināra Rudāne, Kristaps Ivanovs, pianists Daumants Liepiņš, kā arī hip-hopa apvienība “Misters un Nospiedumi”.

Tāpat koncertā piedalījās arī fonda “Nāc līdzās!” koris Rūdolfa Bērtiņa vadībā, kurā dzied jaunieši ar īpašām vajadzībām, un arī Cēsu 1. pamatskolas zēnu koris, kuru diriģē Ilze Grinfelde. Koncerta muzikālais vadītājs ir komponists un mūziķis Kārlis Auzāns.

Pasākumu jau ilggadēji rīko fonds “Nāc līdzās!” ar “Elektrum” atbalstu, savukārt visi koncertā un labdarības tirdziņā iegūtie līdzekļi tiek izmantoti bērnu ar īpašām vajadzībām talantu tālākai attīstībai un popularizēšanai. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti