Fakts kopā ar Edgaru Kreili laiž klajā dziesmu «Tikai es»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Hiphopa izpildītājs un producents Fakts sadarbībā ar mūziķi Edgaru Kreili laidis klajā dziesmu ar nosaukumu “Tikai es”.

 

Edgars Kreilis

Edgars Kreilis

Dziedātājs no Jelgavas, kas līdz šim atpazīstamību guvis, piedaloties dažādos TV šovos – TV3 ''Koru kari 3'', ''Sanāciet, sadziediet'', LNT ''Dziedošās ģimenes'', LTV “Supernova”, kā arī piedalījies dažādos mūziklos. Šobrīd Edgars Kreilis ir dalībnieks dziedāšanas šovā "X Faktors", kas šogad norisinās arī Latvijā un ik svētdienu plkst. 20.20 skatāms TV3.

"Dziesma ir stāsts par jaunības maksimālismu un vecumu, kad šķita, ka es visu zinu labāk. Par laiku, kad pirmoreiz tika iepazītas dažādas atkarību veicinošas vielas, un ikdienu, kas bija kā balansēšana uz naža asmens starp likumu un atbildību par savu rīcību. Ar šo dziesmu vēlējos vērst jauniešu uzmanību uz to, ka nākotne un sapņi ir katra paša rokās. Ir jāapzinās sava rīcība un tās sekas,” komentē Fakts.

Dziesmas "Tikai es" ir pirmais singls no šoziem gaidāmā Fakta mini albuma (EP). Šobrīd notiek aktīvs darbs pie "Tikai es" videoklipa, kuru plānots pabeigt jau novembra sākumā.

Fakts (Jānis Šmēdiņš) līdz šim sadarbojies, producējis un miksējis dziesmas tādiem mūziķiem un mūziķu projektiem kā Gacho, MESA, Reiks, Agnese Rakovska, "Triana Park", Pēteris Upelnieks, "Dvīnes" u.c.

Šī gada marta beigās Fakts izdeva pirmo studijas albumu “Vainīgs tu”. Tajā iekļauta 21 dziesma, tostarp jau popularitāti iemantojušie singli "Sirds", "Sākums", "Naktī", kā arī albuma tituldziesma "Vainīgs tu". Albuma tapšanā piedalījušies viesmākslinieki Gacho, Reiks, Trap Lov€, Pēteris Upelnieks, D.O.D., Adriana Miglāne, scratch no Dj Asprins, kā arī Markoff un Rihards Štrauss no apvienības "Augša".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti