Austrijā mītošā latviešu dziedātāja Baiba Dēķena izdod jaunu singlu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Dziedātāja Baiba Dēķena, kura jau vairākus gadus dzīvo Austrijā, piedāvā klausītājiem savu jaunāko singlu “Touch You Right”.

Singls “Touch You Right” pirms nedēļas tika nodots publikas vērtējumam koncertā Austrijā, un tagad ir pienākusi kārta to prezentēt plašākai auditorijai. Dziesma “Touch You Right” ir trešais skaņdarbs no dziedātājas debijas albuma “These Storms”.

“Singls raksturo mūsu nebeidzamās ilgas kādam piederēt. Pat tad, ja nespējam definēt, vai šis piederības meklējums attiecināms uz personu, vietu vai varbūt nostaļģisku laiku mūsu pagātnē,” - tā par “Touch You Right” saka dziedātāja Baiba Dēķena.

Singls “Touch You Right” šobrīd ir oficiāli pieejams visās mūzikas straumēšanas vietnēs internetā.

Touch You Right
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Baibas Dēķenas debijas albums "These Storms" interneta veikalos un mūzikas straumēšanas vietnēs nonāks pirms Ziemassvētkiem, bet pašlaik tas ir eksluzīvi iegādājams “Super Plus Records” interneta veikalā.

Baiba Dēķena augusi Tukuma novadā, studējusi Liepājā un jau kādu laiku dzīvo Austrijas slēpotāju paradīzē – Insbrukā. Bērnībā baudījusi Latvijas lauku dabas maģiskumu un pasaku tēlu klātbūtni, Baiba joprojām šajās atmiņās smeļas iedvesmu savu dziesmu tapšanā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti