Laura Gertsone ieguvusi Liepājas mākslas izstādes simpātiju balvu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Liepājas vizuālās mākslas izstādes apmeklētāju simpātiju balvu par darbu "Miers" ieguvēja Laura Gertsone. Par mākslinieces gleznu balsoja 62 izstādes apmeklētāji.

“Liels paldies, esmu ļoti priecīga par balvu, tas bija negaidīti! Balva man ļoti noderēs jauno darbu tapšanā,” par izstādes apmeklētāju simpātiju balvas iegūšanu priecājas māksliniece. Gertsone balvā saņēma dāvanu karti 150 eiro vērtībā kancelejas preču veikalā “Rūtiņa”.

Jaunā māksliniece Laura Gertsone absolvējusi Liepājas Dizaina un mākslas vidusskolu. 2015. gadā uzsākusi tekstilmākslas studijas Latvijas Mākslas akadēmijā, bet šobrīd studē tekstila dizainu Anglijā, Falmutas universitātē (Falmouth University) “Erasmus” programmas ietvaros.

Šogad Liepājas vizuālās mākslas izstādes apmeklētāji balsoja par visiem izstādē izliktajiem darbiem. Kopumā šogad tika iesniegtas 728 balsis. Par Lauras Gertsones gleznu balsoja 62 izstādes apmeklētāji.

Liepājas vizuālās mākslas izstādes apmeklētāji vērtēt un balsot par sevis izvēlētajiem labākajiem darbiem varēja visu izstādes laiku – no 13.oktobra līdz 3. novembrim.

Jau vēstīts, ka šogad Liepājas vizuālās mākslas izstādē varēja apskatīt 58 Liepājas un tās apkārtnes profesionālu mākslinieku 70 dažādu žanru, tehniku un izpildījumu mākslas darbus. Šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, izstāde notika bez vienotas tēmas un konceptuālā uzstādījuma.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti