«Ēnu lapsas» autors tiksies ar lasītājiem Rīgā un Gulbenē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Novembra pirmajās dienās Latvijā viesosies islandiešu rakstnieks Sjouns (Sjón), lai tiktos ar lasītājiem un piedalītos grāmatas "Ēnu lapsa/Skugabaldrs" atvēršanas svētkos, vēsta Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs.

Šis ir pirmais no Sjouna daiļdarbiem, kas tulkots latviešu valodā.

1.novembrī plkst.18 tikšanās ar rakstnieku un grāmatas atvēršanas svētki notiks Ziemeļvalstu Ministru padomes biroja Latvijā telpās Rīgā, Marijas ielā 13/3, (Berga Bazārs). Rakstnieku Sjounu un grāmatas “Ēnu lapsa” tulkotāju Denu Dimiņu izjautās Laura Brokāne no laikmetīgās literatūras un filozofijas žurnāla “Punctum”. Saruna notiks latviešu valodā.

2. un 3. novembrī rakstnieks Sjouns un tulkotājs Dens Dimiņš apmeklēs Gulbenes novadu un tiksies ar lasītājiem. Gulbenes novada bibliotēkā tikšanās notiks 2.novembrī plkst.15, bet Lizuma vidusskolā - 3.novembrī plkst.13.15.

Grāmata “Ēnu lapsa” izdota apgādā “Mansards” un tulkojums tapis ar Islandes Literatūras centra atbalstu. Projektu līdzfinansē Eiropas Savienības programma “Radošā Eiropa”. Rakstnieka viesošanos Latvijā organizē Ziemeļvalstu Ministru padomes birojs Latvijā sadarbībā ar apgādu “Mansards” un Gulbenes novada bibliotēku.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti