Kultūras ziņas

Kas palicis prātā no Kultūras gada?

Kultūras ziņas

Bulgakova "Jaunā ārsta piezīmes " Nacionālajā teātrī

Gada labākās atmiņas

VIDEO: Kultūras darbinieku labākās atmiņas par 2014.gadu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

"Gads bijis ļoti piepildīts," uzskata mūziķis Kārlis Kazāks. "Ir tiešām bijis labs aizvadītais gads, jo mēs esam dzīvi un kopā, un Latvijā," teic Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis. "Gads pagāja ļoti ātri," domā māksliniece Anna Heinrihsone.  Piedāvājam LTV Kultūras ziņu sižetu, kurā kultūras cilvēki dalās domās par 2014.gadu.

Kārlis Kazāks: Nu, mani notikumi ir gaužām dīvaini, es portālā “Draugi” atrodu Birutas Delles fotogaleriju ar viņas gleznām un man tas ir liels notikums! Pēc tam iepazinos ar pašu Birutu Delli...

Režisors Mihails Gruzdovs: Man ļoti patika Dimas Petrenko izrāde, kur Esmeralda Ermale un Dainis Grūbe, varbūt drusciņ par saldu, bet man patika, man ļoti patika Nacionālajā teātrī "Migla", pārsteidz Anna Heinrihsone, Mārtiņš Vilkārsis, Gundars Grasbergs...

Latvijas Nacionālās operas soliste Inga Šļubovska: Es noteikti novēlētu mīlestību sirdī, pret sevi un saviem mīļajiem, jo tad, ja tu esi apmierināts un dzīvespriecīgs un piepildījis savu dzīvi ar radošiem notikumiem, ir iespēja arī dot saviem līdzcilvēkiem! Galvenais gūt gandarījumu no tā, ko tu dari!

Anna Heinrihsone: Es novēlu visiem un sev rakņāties sevī, saprast, kas tu esi, saprast, ko tu gribi pateikt, jo, kamēr tu nesaproti, kas tu esi, tu arī neskaidri izsakies!

Ojārs Rubenis: (..) Beigsim čīkstēt, jo mēs varam būt lepni - šajā mazajā, brīnišķīgajā valstī mums ir tik ārkārtīgi daudz kultūras lietu, ka patiesībā, paldies Dievam, varam nebraukt uz lielveikaliem! Mums ir ko redzēt kultūrā!

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti