Vēl nedēļu var pieteikt pretendentus apbalvojumam «Laiks Ziedonim»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Vēl līdz līdz 23. februārim apbalvojuma mājaslapā var pieteikties apbalvojumam “Laiks Ziedonim”, informēja Imanta Ziedoņa fonds „Viegli”.

Apbalvojums “Laiks Ziedonim” jau piekto gadu tiks pasniegts piecās nominācijās: zinātnē, novadpētniecībā, bērniem un jauniešiem, tautsaimniecībā un par dzīvi literatūrā. Pretendenti var būt gan jaunieši, gan aktīvi zinātnieki, gan tie, kuri nodod savas zināšanas citiem, attīstot Latvijas tautsaimniecību, gan bibliotekāri.

Laureāti tiks paziņoti īpašā cildināšanas ceremonijā 3. maijā - Imanta Ziedoņa 85. dzimšanas dienā.

Imanta Ziedoņa fonds “Viegli” apbalvojumu „Laiks Ziedonim” iedibinājis 2014. gadā, lai iedvesmotu, novērtētu un cildinātu jaunradi, kā arī dzejniekam  Ziedonim svarīgās vērtības – izcilību, degsmi, sūtību, stāju, veiksmi un savpatību, kas jau piekto gadu tiek meklētas ikviena pretendenta personībās.

Tā ir iespēja ikvienam pamanīt un izcelt kādu savu novadnieku, darba devēju, kolēģi vai aktīvu jaunieti. Līdz šim apbalvojumu saņēmuši 20 laureāti no dažādiem Latvijas novadiem un disasporā dzīvojošie latvieši.

Apbalvojumu atbalsta mecenāti Boriss un Ināra Teterevi, nodrošinot katras nominācijas laureātam naudas balvu 3 000 eiro apmērā.

Pretendents var gan pieteikties pats, gan tikt pieteikts līdz 2018. gada 23. februāra plkst.17.00 mājas lapā www.laiksziedonim.lv/apbalvojums. Apbalvojuma pretendentus martā izvērtēs vizionāri - cilvēki, kuri ir kompetenti nomināciju jomā, pārredz un pārzina nozares aktualitātes. Apbalvojuma nominanti tiks paziņoti aprīlī, savukārt laureātus cildināsim ceremonijā 3. maijā, Imanta Ziedoņa dzimšanas dienā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti