Radio «Naba» svin 15. dzimšanas dienu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Piektdien, 1. decembrī, visas dienas garumā Latvijas Radio 6 – Latvijas Universitātes radio „Naba” savā 15. dzimšanas dienā dāvina klausītājiem īpašu svētku programmu, kurai varēs sekot līdzi ne vien radio uztvērējos FM 95,8 un mobilajās lietotnēs, bet arī vērot interneta video tiešraidē vietnē Naba.lv.

RADIO NABA 1.decembra PROGRAMMA

  • 8.00 līdz plkst. 11.00 Rīta programma “NABARĪTS” kopā ar Kozmenu, Ahhhti un Putnu. “Digitālo brokastu” īpašais viesis Artūrs Mednis (viens no pirmajiem radio "Naba" ētera instruktoriem, „digitālo brokastupriekšgājējs).
  • 9.00 Saruna ar Latvijas Radio jauno valdes priekšsēdētāju Unu Klapkalni;
  • 11.00 Saruna ar Latvijas Universitātes rektoru prof. Indriķi Muižnieku.

Turpinājumā koncerti tiešraidē no studijas:

  • 11.30 “Jauno Jāņu orķestris”
  • 12.00 “The Creek”
  • 13.00 “Līgas”
  • 14.00 “The Bubble Gum expLOTION”
  • 15.00 “Podruga”
  • 16.00 “Bezgalībieši”
  • 17.00 “Suņa stunda”
  • 18.00 “STandART”
  • 19.00 “Plenērs”
  • 20.00 “Nils Īle un Kanisaifa”
  • 21.00 “Marta SmiLga”

Svētku sajūtu nodrošinās radio „Naba” personības, ētera viesi un desmit dzīvās mūzikas priekšnesumi, kurus radio „Naba” studijā sniegs grupas “Jauno Jāņu Orķestris”, “The Creek”, “Līgas”, “The Bubble Gum expLOTION”, “Podruga”, “Bezgalībieši”, “Suņa stunda”, “STandART”, “Plenērs”, “Marta SmiLga”, Nils Īle un “Kanisaifa”.

Dzimšanas dienas svinības atklās atraktīvais raidījums “Nabarīts”. Plkst. 9.00 studijā viesosies Una Klapkalne, Latvijas Radio jaunā valdes priekšsēdētāja. Plkst. 11.00 radio klausītājus uzrunās Latvijas Universitātes rektors prof. Indriķis Muižnieks. Muzikālajiem priekšnesumiem audio un video tiešraidē no radio "Naba" studijas varēs sekot līdzi no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00. Grupu un mūziķu uzstāšanās ilgums ir ap 20 minūtēm.

Radio ēterā būs dzirdami dažādu paaudžu radio „Naba” ētera instruktori, raidījumu vadītāji, būs spēles un konkursi, būs karsti sveicieni un nedzirdētas tikšanās audio formātā. Radio „Naba” ētera svētku programmā būs dzirdami raidījums “Nabarīts” (Kozmens, Ahhhtis, Putns, Vicis, Arturs Laime un Uldis), raidījums “Melnā kaste” (Linda Krūmiņa, Justīne Vaivode), raidījums “Dabsolis” (Jānis Kravalis), jaunais “Bron-hīts” iesaukums – Andrejs Vīksna, Roberts Ķirķis, kā arī radio „Naba” instruktori Atis Žagars, Aija Fedorova, Anete Enikova, Herta u.c.

Radio „Naba” aicina svētku programmas veidošanā iesaistīties arī „Nabas” klausītājus. Zvanot uz studijas tālruni, būs iespēja ne tikai izteikt laba vēlējumus, bet arī piedalīties svētku programmas veidotāju sarūpētajos konkursos ar iespēju laimēt jauno radio „Naba” kalendāru 2018. gadam un dažādus mūzikas ierakstus. Aktualitātēm līdzi varēs sekot sociālajos medijos, izmantojot mirkļbirku #NABAsvin

Svētku nedēļas turpinājumā sestdien, 2. decembrī, plkst. 20.00 Aspazijas bulvārī 5 notiks 15. gadadienas lielkoncerts. Vienotu priekšnesumu veidos "Rāva", "Martas Asinis", "Čipsis un Dullais", "MMMM", "Tehnikums", "Podruga", Juris Kulakovs un Ieva Akuratere, kā arī filozofu apvienība "aaafterwork".

Vakara gaitā būs vērojama nepieradināta video un Dj programma. Līdzās ierastajam mūziķu repertuāram koncertā būs dzirdamas kompozīcijas ar Eduarda Veidenbauma vārdiem gan mūsdienīgos elektroniskos ritmos no ilgi gaidītās ritmiskās orģinālmūzikas izlases “Veidenbaums. Vaidi un Gaidi", gan arī klasiskajā Jura Kulakova un Ievas Akurateres programmā – “Septiņarpus dziesmas" ar Eduarda Veidenbauma vārdiem".

Vakara programmu papildinās filozofu apvienība “aaafterwork", kas piedāvās refleksiju “Radio-aktīvais Veidenbaums". Apvienību veido trīs filozofi – Andrejs Balodis, Andris Hiršs un Ainārs Kamoliņš, kuri šī gada ietvaros realizē performatīvu un akadēmisku projektu "Mehāniskais Veidenbaums". Papildu informācija par lielkoncertu. Koncerta norises vietā varēs aplūkot fotokonkursa “15x15” finālistu fotoizstādi “Vilnis”, kas tiks atklāta 30. novembrī plkst. 18.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti