Kultūras ziņas

"Staļina nāve" kinoteātrī

Kultūras ziņas

Grozījumi muzeju likumā

Atklās "Kilograms kultūras" balsojumu

Lsm.lv sāksies «Kilograms kultūras 2017» gada balsojums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Nākampirmdien, 8.janvārī, plkst. 8.00 portālā LSM.LV tiks atklāts balsojums par “Kilograms kultūras 2017” pretendentiem. Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio žūrija ir vienojusies par pretendentiem astoņās kategorijās, kas tiks atklātas balsošanas uzsākšanas dienā.

Galīgais Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio gada balvas “Kilograms kultūras” nominantu saraksts astoņās kategorijās tiks publicēts nākampirmdien portālā lsm.lv. Balsot varēs 10 dienas vienu reizi dienā, reģistrējoties ar e-pastu vai kādu no sociālajiem tīkliem. Lai aptuveni varētu nojaust potenciālos fināla nominantus, der ieskatīties līdz šim lsm.lv publicētajās “Kilograms kultūras” notikumu listēs.

"Šis gads ir bijis ārkārtīgi piesātināts ar notikumiem, un jāsaka, ka žūrija ir strādājusi ļoti čakli," norāda LTV Kultūras raidījumu redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle. "Brīžiem pat šķiet, ka visa kā ir par daudz, jo gandrīz katru dienu kas notiek. Mēs esam sekojuši, tikušies regulārās mēneša sēdēs, kur atsijājām vērtīgāko un atsijājām mūsu kultūras listēs."

Kaut arī par atslābumu nevar runāt nevienā no kultūras nozarēm, šis gads īpaši ražīgs bijis kino jomā. Vai tas būs vairojis skatītāju interesi par pašmāju filmām, varēs spriest pēc balsojuma rezultātu saņemšanas.

"Ja atmiņa neviļ, tad ļoti aktīvi cilvēki balso par teātri, tātad, lai arī esam dziedātāju tauta, tad esam arī teātra tauta, un tad ir atsevišķie mākslinieki, kuriem ir plašs fanu loks un tad tie arī gūst virsroku," saka Latvijas Radio 3 - “Klasika” direktore Gunda Vaivode.

“Kilograms kultūras 2017” balvu pasniegšana notiks 14. februārī, un to tiešraidē demonstrēs Latvijas Televīzijā, pārraidīs Latvijas Radio 1 un Latvijas Radio 3 - “Klasika”. Tāpat kā citus gadus arī šogad “Kilograms kultūras” saglabā savu unikalitāti, jo citu balvu starpā, kas vērtē un apbalvo labākos kultūras nozarē, tā izceļas ar to, ka gala vārds pieder skatītājam un balsotājam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti