Kultūras ziņas

Jauniešu koris "Balsis" nosvinējis 30. jubileju

Kultūras ziņas

Izrādē "Viņš viņu – viņa viņu" izdejo stereotipus

Par "Kilogramu kultūras" balsosim reizi gadā

Par «Kilogramu kultūras» balsosim reizi gadā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Izsludinātas izmaiņas Latvijas sabiedrisko mediju – Latvijas Televīzijas (LTV) un Latvijas Radio gada balvas “Kilograms kultūras” piešķiršanas kārtībā un vērtēšanā. No 10. aprīļa kultūras baudītājiem pieejama jauna, papildināta satura mājaslapa. Tajā balsot par pieciem žūrijas izvirzītiem notikumiem astoņās kategorijās varēs tikai vienreiz – gada noslēgumā.

Galvenās izmaiņas – mainīti “Kilograms kultūras” balsojuma noteikumi. Tagad ierasto ceturkšņu balsojumu vietā būs tikai viens - gada beigās.

"Vasaras laikā cilvēki balsoja mazāk, ziemas laikā vairāk, un līdz ar to salīdzinājums ne vienmēr bija tik objektīvs, kā mēs to vēlētos. Tādēļ tagad skatītājiem būs iespēja balsot gada beigās, savukārt žūrija savu darbu turpinās tieši tāpat, kā pirms tam. Mēs satiekamies divas reizes ceturksnī, vērtējam notikumus un piedāvājam labākos notikumus," skaidro LTV Kultūras raidījumu redakcijas vadītāja Ieva Rozentāle.

Žūrijas pārstāvji – kultūras jomas profesionāļi – savus komentārus un labāko notikumu apskatu piedāvās vērtēt jaunizveidotā mājaslapā.

"Ir grūti izvēlēties, un mēs varētu būt tāds ceļvedis, kurā ir patiešām labākie eksperti no Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas, un portāla LSM kultūras jomā, kas piedāvā viskvalitatīvākos, interesantākos pasākumus un dod arī savu komentāru, kādēļ tie ir jāapmeklē," turpina Rozentāle.

Jaunajā “Kilograms kultūras” mājaslapā būs arī iespēja apskatīt un noklausīties jaunākos Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas Kultūras redakcijas veidotos sižetus par ekspertu ieteiktajiem kultūras notikumiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti