«Zelta globusu» nominācijās dominē «The Shape of Water» un «Big Little Lies»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

"Holivudas Ārzemju preses asociācija pirmdien paziņojusi pretendentus uz "Zelta globusu" godalgām, atklājot, ka visvairāk nomināciju izpelnījies režisora Giljermo del Toro fantastikas trilleris "The Shape of Water" un kanāla HBO seriāls "Big Little Lies".

Kino kategorijās dominē "The Shape of Water" ar septiņām nominācijām, bet televīzijas godalgu vidū seriāls "Big Little Lies" ar sešām.

Labākās drāmas kategorijā Kristofera Nolana Otrā pasaules kara trilleris "Dunkirk" sacentīsies ar pieaugšanas drāmu "Call Me By Your Name", politisko trilleri "The Post", "The Shape of Water" un tumšo komēdiju "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri".

Filmu vidū, kas pretendē uz "Zelta globusu" labākās komēdijas vai mūzikla kategorijā, ir stāsts par afroamerikāni, kas tiekas ar savas baltās draudzenes vecākiem - "Get Out", Džeimsa Franko filma "The Disaster Artist" un komēdijdrāma "Lady Bird".

Toms Henkss, Džeimss Franko, Merila Strīpa un Sērša Ronena pretendē uz balvām labāko aktieru un aktrišu kategorijās.

Uz "Zelta globusu" kategorijā "Labākā filma svešvalodā" pretendē Kambodžas "First They Killed My Father", Vācijas un Francijas "In The Fade", Krievijas "Loveless", Čīles "A Fantastic Woman" un Zviedrijas, Vācijas un Francijas "The Square".

Uzvarētāji tiks paziņoti 7.janvārī Beverlihilsā 75.ikgadējā balvu ceremonijā, kuru vadīs amerikāņu komiķis Sets Maiers.

Pilns nominantu saraksts pieejams šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti