VIDEO: «Riga IFF» atklāšana

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

8. septembrī – Rīgas Starptautiskā kino festivāla (RIGA IFF) atklāšanas vakarā – kultūras un mākslas portāls Arterritory.com sadarbībā ar Losandželosas mediju mākslas organizāciju "Echo Park Film Center" pirmizrādīja audiovizuālo projektu "Sound We See: Riga" (Skaņa, ko redzam: Rīga), kura dalībnieki – 24 rīdzinieki – mākslinieki, fotogrāfi, mūziķi, rakstnieki. LSM.LV  piedāvā tiešraides ierakstu no festivāla atklāšanas.

Festivāla atklāšanas ceremonijas tiešraidi 8.septembrī, intervijās un sarunās ar festivāla rīkotājiem un dalībniekiem iepazīstinot ar „Riga IFF” norisēm, vadīja Latvijas Televīzijas kultūras raidījumu vadītāja Eva Johansone.

Par festivāla norisi tika izjautāti festivāla rīkotāji - Liene Treimane, Sonora Broka, Aija Bērziņa, Kristīne Simsone, programmas "In Kino Veritas" kurators, režisors Aiks Karapetjans, pagājušā gada festivāla laureāts Dāvis Sīmanis, kā arī projekta "Skaņa, ko redzam: Rīga" dalībnieki - fotogrāfs Gunārs Binde, mākslinieks Krišs Salmanis un komponists Platons Buravickis.

Jau vēstīts, ka no 7. līdz 17. septembrim „Splendid Palace” (arī – „Kino Bize” un „K Suns”) ar vairāk nekā 120 filmām 9 programmās norisinās Rīgas Starptautiskais kino festivāls (Riga IFF).

Sekot lsm.lv tiešraidēm var arī lsm.lv "Facebook" kanālā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti