FOTO: Stacijas laukumā atvērts Skolēnu dziesmu svētku info centrs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

6.jūlijā Rīgā, Stacijas laukumā durvis vēris XI Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku informācijas centrs.

"Centrālās dzelzceļa stacijas laukums svētku laikā būs nozīmīgs krustpunkts, kur saplūdīs informācija, svētku dalībnieki, atbalstītāji un līdzjutēji. Šeit atradīsies arī oficiālais svētku informācijas un drošības centrs, kur varēs uzzināt visu par svētku norisi kopumā, iegūt saturisko un tehnisko informāciju saistībā ar norises vietām, kā arī informāciju par konkrētiem pasākumiem. Ja svētku norises vietās būs kas pazaudēts vai atrasts - informācijas un drošības centrs būs tā vieta, kur vērsties abos gadījumos. Infocentros varēs iegūt arī drukātās svētku programmas," stāsta Skolēnu dziesmu svētku izpilddirektore Agra Bērziņa.

Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku laikā informācijas un drošības centri darbosies sešās Rīgas vietās.

Kā vēstīts, no informācijas centra Stacijas laukumā turpmāko nedēļu par Skolēnu dziesmu svētkiem vēstīts Latvijas Raido 5 - "Pieci.lv".

"Mūsdienu tehnoloģijas ļauj nodrošināt to, ka daudzas ikdienas darbības varam veikt attālināti, nemaz nesatiekot savu sadarbības partneri. Tomēr, lai cik modernas nebūtu tehnoloģijas, nekas nespēj aizstāt to patieso atkalsatikšanās prieku, ko izbauda deju kolektīvu un koru dalībnieki uz Dziesmu un deju svētku skatuves. Ir patiess gandarījumus, ka palīdzam arī radio ļaudīm nokļūt tuvāk saviem klausītājiem, ļaujot sadzirdēt svētku balsis, skaņas un deju soļus, kas valdīs arī  Stacijas laukumā," uzsver VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta.

Studijā viesosies svētku dalībnieki, populāri mūziķi, bet raidījumus veidos neparasti ētera tandēmi. "Pieci.lv" studija Stacijas laukumā no 6. līdz 12.jūlijam darbosies katru dienu no plkst. 7 līdz 24.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti