Ceturtdien – deju lieluzveduma ģenerālmēģinājums ar skatītājiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Rīga virmo un skan - turpinās Dziesmu un deju svētki. To ietvaros šodien bez maksas var apmeklēt Latvijas amatierteātru izrādes, viesu kolektīvu koncertus Ķīpsalas izstāžu zālē, Mazajā Ģildē un Anglikāņu baznīcā.

Vairākās Rīgas baznīcās uzstāsies pūtēju orķestri, bet vakara programmā ausis priecēs labākie vokālie ansambļi koncertā, kas veltīts Ojāram Vācietim.

„Šodien Dziesmu svētku programma joprojām ir ļoti plaša - visdažādākie žanri. Spilgtākie notikumi ir divi koncerti. Viens no tiem ir vokālo ansambļu nakts koncerts „Putns ar zīda asti”, kas notiks Doma baznīcas dārzā. Koncerts, kurā dziedās vislabākie Latvijas vokālie ansambļi. Tas veltīts Ojāra Vācieša jubilejai, tas veidots kā īpašs gaismu, sajūtu vizuāls uzvedums, protams, ar brīnišķīgu muzikālu sniegumu,” stāsta Dziesmu svētku organizatoru pārstāve Inga Vasiļjeva.

"Šodien notiks arī deju lieluzveduma „Tēvu laipas” ģenerālmēģinājums ar skatītājiem. Tad jau, visticamāk, mēs arī dzirdēsim pirmās atsauksmes, varbūt pirmo kritiku, pirmos sajūsmas saucienus.

Vēl var apmeklēt kokļu mūzikas koncertu, amata meistaru darinājumu gadatirgu, Latvijas amatierteātru izrādes Dailes teātrī,” informēja Vasiļjeva.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti