LMA absolvente ieguvusi prestižo «A' Design Award» apbalvojumu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Par Latvijas Mākslas akadēmijā (LMA) izstrādāto maģistra darbu – iepakojuma dizainu A/S „Dzintars” kosmētikas līnijai „Restoring”, LMA absolventei Martai Ginterei piešķirta bronzas godalga prestižajā konkursā „A' Design Award”.

2014. gadā, absolvējot LMA maģistrantūru, Marta Gintere prezentēja iepakojuma dizainu A/S „Dzintars”, kas tika radīts jaunās dizaineres un uzņēmuma sadarbības rezultātā; darba vadītājs - prof. Jānis Andris Osis.

Veiksmīgajā iepakojuma dizainā apspēlēta kosmētikas ingredienta - tējas sēnes ekstrakta, mikro pasaules vizuālā izteiksme, izveidojot vispārinātu, abstraktu grafisko kompozīciju.

Marta Gintere, uzsverot iepakojuma kā komunikācijas medija funkcijas, dizainu veidojusi tā, lai tā lietojums patērētāju pārsteigtu un būtu daļa no stāsta par kosmētikas līnijā izmantotajām dabīgajām izejvielām.

Prestižais apbalvojums „A' Design Award” tiek piešķirts izcilākā dizaina autoriem, un balvas pretendentiem jāsacenšas īpaši sīvā konkurencē. Visus pieteikumus vērtē anonīma žūrija un ievērojami akadēmiķi, dizaina nozares speciālisti un mediju pārstāvji.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti