Siļķu tartars - «Ciemiņš virtuvē» recepte

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

LTV raidījuma “Ciemiņš virtuvē” atraktīvais pavārs Raimonds Zommers rosās “Īstās latvju saimnieces” Zandas Žentiņas virtuvē un gatavo no viņas ledusskapī atrastiem latviski itāliskiem produktiem. Uzkodā viņš pagatavoja siļķu tartaru.

Uzkoda - siļķu tartars

Sastāvdaļas

  • Siļķe - 240g
  • Marinēti gurķi – 3 vidēja lieluma
  • Gurķi mārrutku marinādē – 0,5 l
  • Svaigs kāposts - 1gb
  • Bazilika eļļa
  • Loki

Pagatavošana

Sīkos kubiņos sagriež marinētus gurķus, siļķi, sauju loku un samaisa. Pievieno pēc garšas piparus.

Servē porcijās

Uz šķīvja kārto vienu ēdamkaroti gurķu mārrutku marinādē, tos pārklāj ar salāta lapu. Uz salātu lapas kārto pagatavoto siļķi ar marinētiem gurķiem un lokiem.  Uzpilina pilienu bazilika eļļas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti