Sākusies pieteikšanās uz teātra dienu «Istabā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Sākusies pieteikšanās uz Teātra dienu, kas 26.martā notiks galerijā „Istaba” un kam dots nosaukums „Atved bērnu uz teātri „Istabā””. Teātra dienā bērni kopā ar vecākiem varēs noskatīties trīs izrādes, to vidū arī Jāņa Znotiņa veidoto jauniestudējumu „Karnevāls un kartupeļu salāti”. Visas izrādes varēs skatīties par brīvu, tikai pirms tam skatītājiem uz tām jāpiesakās.

„Tādiem jauniem, maziem teātriem, kāds ir mūsu „Istabas” teātris, ir ļoti grūti parādīt sevi citiem cilvēkiem, un tad mēs vienā dienā izdomājām, ka mēs varētu rīkot tādu dienu, kurā mēs aicinām visus cilvēkus par brīvu nākt vienkārši skatīties mūsu izrādes," stāsta Teātra dienas idejas autors Jānis Znotiņš.
 

Teātra dienā būs iespēja noskatīties trīs izrādes. Būs pirmizrāde „Karnevāls un kartupeļu salāti”, Reiņa Suhanova izrāde „Teātris ir visur” un slavenā izrāde „Kaka un pavasaris”.

"Visu dienu izrādes, bērni, smiekli, čalas. Visas izrādes būs par brīvu, atliek tikai pieteikties. Pieteikšanās ir uz e-pastu – [email protected] līdz 20.martam," aicina Znotiņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti