Liepājas teātra jubilejas sezonu ieskandinās Atvērtā teātra naktī

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Liepājas teātrī 2.septembrī notiks līdz šim nebijis pasākums – Atvērtā teātra nakts, kas spocīgās noskaņās ieskandinās teātra 110. jubilejas sezonu, informē Liepājas teātris.

“Iepriekšējos trīs gadus teātrī tika rīkotas Atvērtā teātra dienas, kas ik gadu pulcēja gandrīz tūkstoš interesentu – gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Skatītāju interese bija ļoti liela, tāpēc nolēmām šo tradīciju turpināt, vien nedaudz pamainot norises laiku, lai būtu interesanti ikvienam – arī tiem, kas pie mums ciemojušies jau agrāk,” atklāj mārketinga direktore Jevgenija Skoraja. Teātris savas durvis vērs plkst. 19 un būs atvērts līdz 23. Visi pasākumi šajā laikā notiks bez maksas.

Bērniem notiks radošās darbnīcas, kuras vadīs Jānis un Agnese Rudzīši. Būs iespēja pārbaudīt gan amatniecības prasmes, gan mierīgākā atmosfērā darboties ar īpaši šim pasākumam radītām darba lapām.

Ikviens varēs izstaigāt teātri gida pavadībā – ekskursijas latviešu valodā tiks rīkotas katru stundu no plkst. 19 līdz 22, bet teātra darbinieki priecāsies sagaidīt arī pilsētas viesus, piedāvājot stāstījumu angļu (plkst. 20) un krievu (plkst. 21) valodās.

No plkst. 19 līdz 22 darbosies teātra Nakts kase, kur ikviens interesents, uzgriežot laimes ratu, varēs saņemt gan atlaides biļešu iegādei uz teātra izrādēm septembrī un oktobrī, gan reizi stundā uzgriezt lielo laimestu – ielūgumu divām personām uz jebkuru izrādi, kā arī laimēt citas balvas.

Teātrī būs ierīkots arī fotostūrītis, kur ikviens varēs nofotografēties ar teātra rekvizītiem. Šuvēju darbnīcās būs iespējams uzlaikot aktieru izrāžu kostīmus. Bezbailīgākie apmeklētāji varēs noklausīties aktieru un citu teātru darbinieku video vēstījumu par viņu tikšanos ar Balto dāmu. Darbosies arī teātra kafejnīca un notiks vēl citas aktivitātes.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti