«The Sound Poets» izdod singlu «Skats no augšas» no gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Grupa "The Sound Poets" izdod savu jauno singlu "Skats no augšas".

"Skats no augšas" ir grupas "The Sound Poets" jaunais singls, kas tiks iekļauts arī grupas jaunajā albumā "Pulsē", kas gaidāms šī gada jūnijā. Singls, tāpat kā albums, ir tapis pagājušā gada nogalē.

"Tā vietā, lai dotos uz studiju, mēs izvēlējāmies pārcelt studiju uz skaistu vietu pie paša Jumurdas ezera. Īpašā noskaņa, dabas ainava un meža klātbūtne palīdzēja atbrīvoties no ikdienas steigas, pilsētas kņadas un nodoties mūzikai," stāsta grupas dalībnieki.

Ieraksts tapis sadarbībā ar skaņu producentu Gati Zaķi, ar kuru grupa strādāja arī pie albuma "Tavs stāsts" tapšanas.

Grupa šobrīd gatavojas vasaras sezonai - dalībai festivālos un Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkos. Vasaras koncertplāni tiks izziņoti kopā ar albumu.

Grupa "The Sound Poets" dibināta 2011.gadā. Kopš tās pastāvēšanas brīža grupa ir regulārs viesis festivālos un citos pasākumos Latvijā, kā arī klausītājiem piedāvājusi vairākus lielkoncertus - divi no tiem notika 2013.gada nogalē koncertzālē "Palladium", bet līdz šim lielākais izskanēja 2014.gada augustā Siguldas pilsdrupās, kur grupa pulcēja vairāk nekā 3500 klausītāju.

2014.gadā grupa sevi pieteikusi arī starptautiskā līmenī, piedaloties Viļņas mūzikas nedēļā, Tallinas mūzikas nedēļā, "Reeperbahn" festivālā Hamburgā, Vācijā, kā arī "Lost in Music" festivālā Tamperē, Somijā.

2015.gadā grupai "The Sound Poets" pievienojās basģitārists Kārlis Strūbergs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti