Rokmūzikā ar jaunu projektu atgriežas Jānis Bukums

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados populārais latviešu rokdziedātājs Jānis Bukums atgriezies rokmūzikā ar jaunu projektu un grasās izdot jaunu dziesmu albumu.

Bukums atgriezies Latvijas mūzikas arēnā ar jaunu muzikālu projektu "Jānis Bukums" un jauna mūzikas diska ieceri. Albuma nosaukums būs "Dzīvs un savādāks" un dziesmas tajā skanēs tikai latviešu valodā, lsm.lv pavēstīja dziedātāja pārstāve Iveta Zvaigzne-Ālere.

 

 

Šobrīd topošā CD promo singls "Slāpes" jau skan Latvijas radiostacijās, bet Latvijas Radio 2 "Muzikālās bankas" reitingos tas sasniedzis pat otro vietu.


Bukuma jaunā albuma iznākšana paredzēta 2015. gada pašā sākumā. Projektā piedalās arī Artūrs Račinskis, Artūrs Liede, Andrjus Jaņuns un Filips Batarags.

"Esam pārliecināti, ka Latviešu rokmūzika ir mūsu kultūras vērtība un potenciāla eksporta prece. Latvijas iedzīvotājiem ir nepieciešama kvalitatīva un konkurētspējīga rokmūzika latviešu valodā nacionālās pašapziņas celšanai," norāda Bukums. "Tāpēc arī pēc 14 gadu klusuma perioda atgriežos ar projektu „Jānis Bukums”, kas ir perfekts latviskas rokmūzikas produkts. Domājam, ka spēsim uzrunāt plašas klausītāju masas – kaut vai tikai tāpēc, ka rokmūzikas spilgtākie pārstāvji ir diemžēl jau devušies aizsaulē vai arī vairs nenodarbojas ar mūzikas radīšanu."

1990. gados Jāņa Bukuma dziedātās dziesmas "To piedodu es tev" un "Lūgšana" kļuvušas par Latvijas roka klasiku. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti