Rokgrupai «B Optimist» jauna dziesma un videoklips

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

9. martā rokgrupa „B Optimist” publicē jaunu dziesmu un video no topošā otrā studijas albuma. Dziesma „Starp simtiem” kopā ar videoklipu ir veltījums tām sajūtām, kad dzīves notikumi šķiet haotiski un nejauši, taču reizē arī ļoti saistīti. Kur dzīves ceļi uz mirkli krustojas, atstājot neaizmirstamas atmiņas.

„Starp simtiem” ierakstīta Valmierā, „Hodila records” studijā. Dziesmu ierakstīja, miksēja un producēja Arnis Račinskis. Māsterēja Ģirts Laumanis. Mūzikas un teksta autori: „B Optimist”.

Rokgrupa „B Optimist” izveidota 2013.gada janvārī Ogres novadā, Suntažos. „B Optimist” spēlē enerģisku un emocionālu rokmūziku, liekot uzsvaru uz melodijām un dziesmu tekstiem latviešu valodā. Grupā spēlē brāļi Valters (balss, ģitāra) un Roberts (bungas), kā arī skolas biedri Linards (ģitāra) un Roberts (bass).

Pirms diviem gadiem, 2015.gada pavasarī, grupa izdevusi debijas albumu "B Optimist". Četrām no albuma dziesmām — „Vēl nepāriet", „Klerks", „Fotogrāfs" un „Atceries mani" — radīti videoklipi. Tie apskatāmi grupas YouTube kanālā.

Šo gadu laikā grupa uzstājusies vairāk nekā simts reižu. Tie bijuši koncerti mūzikas festivālos („Positivus”, „Summersound”, „Studentu paradīze”, „Bildes”, „Borderrock” u.c.), kā arī dažādos klubos, bāros, kultūras namos un brīvdabas estrādēs visā Latvijā. Grupa uzstājusies arī Igaunijā un Lietuvā.

Pirmajos pastāvēšanas gados grupa ieguvusi pirmās vietas konkursos „Zelta sīpols 2013”, „Zaļais knābis 2013”, kā arī iegūta skatītāju simpātiju balva konkursā „Hadrons 2014”.

Pašlaik grupa strādā pie otrā studijas albuma un drīzumā plāno atgriezties ar koncertiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti