Rīgā uzstāsies dziedātājs Robijs Viljamss

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Nākamā gada 6.aprīlī "Arēnā Rīga" ar uzstāsies superzvaigzne, viens no šovbiznesa lieliskākajiem izklaidētājiem, britu mūziķis Robijs Viljamss.

Jaunās turnejas koncerti aptvers dziedātāja karjeras labākās dziesmas - koncertos skanēs Robija Viljamsa lielāko hītu izlase, sākot no klasiskās dziesmas "Let Me Entertain You" līdz liriskajai "Angels".

Robija Viljamsa koncerttūre, kam dots nosaukums "Let Me Entertain You", tiks uzsākta nākamā gada martā Madridē. Robijs Viljamss ieplānojis šīs turnejas laikā apmeklēt arī valstis, kurās līdz šim nav uzstājies. Mūziķis jauno turneju izziņojis ar vārdiem: "Elle ir prom un debesis ir klāt. Nākamgad es dodos jaunā turnejā!"

Robijs Viljamss tiek dēvēts par vienu no planētas labākajiem izklaidētājiem. Katra mūziķa turneja iezīmē pārmaiņas, mūziķim parādoties jaunā ampluā, un sagādā klātesošajiem aizraujošu muzikālu piedzīvojumu. Britu laikraksts "The Guardian" par Robija Viljamsa koncertiem raksta: "Ja kāds uz skatuves spēj sagādāt vēl vairāk jautrības par Robiju, mēs gribētu to redzēt. Bet pagaidām - viņš ir Karalis!"

2013.gada vasarā Robijs Viljamss uzstājās Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Viņa koncertu apmeklēja vairāk nekā 63 000 skatītāju. Šovu tiešraidē varēja vērot kinoteātros visā pasaulē. Jaunajā "Let Me Entertain You" koncerttūrē Robijs Viljams Tallinā neuzstāsies.

Robijs Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solo mākslinieks Lielbritānijas vēsturē.

Biļešu tirdzniecība uz koncertu tiks uzsākta 7.novembrī plkst. 10.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti