Radio «Naba» atzīmēs 12 gadu jubileju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Latvijas Universitātes (LU) radio "Naba" ar svinīgu programmu ēterā 1.decembrī atklās 12. dzimšanas dienas nedēļu. Deviņas apsveikuma koncertprogrammas radio studijā, īpaši viesi un radio "Naba" instruktori piepildīs svētku ēteru interneta vietnē Naba.lv un mobilajās lietotnēs.

1.decembrī no plkst. 10 Naba.lv/raida studijā viesosies un ar radio "Naba" instruktoriem runās LU rektors Mārcis Auziņš, Latvijas Radio vadītājs Jānis Siksnis, kā arī Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes pārstāvis Dainis Mjartāns.

Sākot no plkst. 13 būs dzirdami dzīvās mūzikas koncerti no radio "Naba" studijas. Šogad ilggadējo muzikālo tradīciju dzimšanas dienas ēteru pieskandinās aktuālas mūzikas grupas un mākslinieki: "DJ Krankenwagen", "Marta migla", "Zāle", "Dr.Klisicka laboratorija", Helēna Kozlova, "Frontline", "Hipstokrātija", "Martas asinis", "Apziņas parazīti", "Ake" un Tablis.

Paralēli koncertiem notiks sarunas ar viesiem un būs dzirdami arī iepriekšējo gadu dzimšanas dienu svinību koncertieraksti. Visa koncertprogramma būs skatāma arī videotiešraidē Naba.lv portālā.

5.decembrī dzimšanas dienas svinības turpināsies radio klubā "Nabaklab", kur ar koncertprogrammām viesus priecēs "Baložu pilni pagalmi", "Čipsis un Dullais" un "Hipstokrātija". Radio "Naba" instruktori būs sarūpējuši īpašus muzikālus pārsteigumus.

Dzimšanas dienas viesi un kluba apmeklētāji no 5.decembra varēs apskatīt "Naba" fotokonkursa izstādi "3x4".

Plānots, ka radio "Naba" 2015.gadā atkal atgriezīsies pastāvīgā 24 stundu režīmā FM viļņos kā Latvijas Radio sestais kanāls, klausītājiem atklājot plašāku horizontu mūzikā, dzejā, mākslā, zinātnē, kino, teātra un citās jomās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti