Pirmais «Positivus 2016» galvenais mākslinieks - Elija Goldinga

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Nākamgad "Positivus" festivāls svinēs savu desmit gadu jubileju. Kā pirmo no "Positivus 2016" galvenajiem māksliniekiem festivāla rīkotāji izziņojuši britu dziedātāju Eliju Goldingu, kura jau vairākkārt ir priecējusi savus fanus Latvijā.

Elija Goldinga turpina pārspēt vienu rekordu pēc cita. Sagaidāms, ka viņas nupat izdotais jaunākais albums "Delirium" papildinās dziedātājas sasniegumu sarakstu. Elijas Goldingas vārds ir cieši saistīts arī ar kino industriju - viņas izpildītās dziesmas skanējušas arī pēdējo gadu lielākajos kino grāvējos, tajā skaitā filmu "Krēsla", "Bada spēles" un "Citādie" sērijās, kā arī vēl vairāk nekā 50 citās filmās un televīzijas seriālos.

Goldinga joprojām ir viena no pieprasītākajām dziedātājām populārās mūzikas zvaigžņu vidū, lielu lomu tajā spēlē ne tikai viņas aktuālais repertuārs, bet arī īpatnā, tikai Elijai Goldingai raksturīgā balss ar tembrālo noskaņu dažādību, plašajām vokālajām iespējām. Žanriski viņas dziesmās iespējams saklausīt gan indī un sintīpopa iezīmes, gan atspulgus no elektronikas.

"Positivus" festivāls ir lielākais mūzikas un mākslas notikums Baltijā, kas pēdējos gadus pulcē ap 30 tūkstošiem apmeklētāju no visas pasaules, ļaujot klātienē baudīt mūzikas lielāko zvaigžņu koncertus. 2016.gadā "Positivus" festivāls notiks no 15.jūlija līdz 17.jūlijam.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti