Ozols dodas koncerttūrē «Laika kapsula»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Hiphopa izpildītājs Ozols, kas pagājušā gada nogalē atzīmēja 20 gadus uz skatuves, 2017. gada martā un aprīlī dodas koncerttūrē "Laika kapsula".

Koncerti paredzēti vairākās Latvijas pilsētās - Rīgā, Saldū, Liepājā, Valmierā, Cēsīs, Ogrē, Jelgavā, Alūksnē.

Ozols par koncertiem: "Laika kapsula ir veltīta divdesmit gadiem uz skatuves, un šajā tūrē mēs izpildīsim dziesmas no grupas „Fact” daiļrades, kā arī no manām relīzēm "Cieņa un Mīlestība, "Neatkarība", "Atpakaļ nākotnē" , "Streetshop mixtape Vol. 1", kā arī būs iespējams kāds pirmatskaņojums no topošā albuma".

"Šī koncertprogramma ir īpaša ar to, ka mēs izpildīsim dziesmas, ar kurām es pats nebiju nekur uzstājies vairāk kā 15 gadus, mēs  kopā ar pavadošo sastāvu  - Riku Fedu, Māru Katarsku un Montu Ķimeni esam atdzīvinājuši tādus singlus, kā "Creepin Shadows", "Bokss", "Neko 2005", kas paredzētajos  koncertos  stāvēs blakus maniem jaunākiem veikumiem," norāda Ozols.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību uzsāka 1996.gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz” sastāvā. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000), pēc kura sekoja albums "Cieņa un Mīlestība" (2001), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002), “Dūzis” (2003) un 2009.gadā izdotais albums “Neatkarība”. 

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015.gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu “Atpakaļ nākotnē”. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumubloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, vienīgais no latviešu hiphopa izpildītājiem sasniedzis divas reizes Zelta diska statusu ar albumiem “Cieņa un mīlestība”,  "Augstāk, Tālāk , Stiprāk", un četras reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu, turklāt aizvadītajā gadā “Zelta mikrofons” balvu tieši par atgriešanās albumu “Atpakaļ nākotnē”.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti