«Musiqq» ar koncertu svin piecu gadu jubileju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Grupa "Musiqq" aicina fanus uz savas piektās dzimšanas dienas koncertu, kas notiks 16.novembrī koncertzālē "Palladium" Rīgā.

Koncertā "Musiqq 5" grupa arī prezentēs jauno albumu "Vēl viena mūzika". Tajā dzirdams arī aktuālais "Musiqq" singls "Sekundes", kas otro nedēļu atrodas Latvijas Radio 2 aptaujas "Muzikālā banka" pirmajā vietā.

Grupa "Musiqq", kurā darbojas Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris, ir viena no pēdējo gadu veiksmīgākajām grupām Latvijā. Piecos pastāvēšanas gados sniegti vairāk nekā 400 koncerti, radīti 14 radio hiti un divi albumi, pārstāvēta Latvija Eirovīzijas konkursā Diseldorfā un Sopotas festivālā, nopelnītas vairākas Mūzikas ierakstu Gada balvas nominācijas, gūti regulāri panākumi Muzikālajā bankā, kā arī saņemtas trīs Autortiesību bezgalības balvas.

Grupas mūzikas autors un producents Marats Ogļezņevs saka: "Koncerts būs tiem, kas vēlas pabūt pozitīvu dziesmu gaisotnē, vēlas atpūsties un iztrakoties. Tā, lai būtu "trakas atmiņas", garastāvoklis "no desmit - desmit" un lai nerastos šaubas, ka "dzīve izdodas"!"

Koncertā piedalīsies arī "MC Orķestris".

Kā jau esam vēstījuši, dzimšanas dienas atzīmēšana "Palladium" būs līdz šim lielākais "Musiqq" koncerts.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti