Miks Dukurs izdos albumu un dosies koncertturnejā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Novembra nogalē klajā nāks mūziķa Mika Dukura minialbums jeb EP "Promise", kam sekos koncertsērija Latvijā. Koncertos skanēs sešas jaunas Mika Dukura oriģinālkompozīcijas, kā arī populāri hīti no līdz šim izdotajiem albumiem.

Jauno dziesmu pirmatskaņojums un diska izdošanas svētki notiks 27.novembrī Latvijas 1. rokkafejnīcā Rīgā. Savukārt 29.novembrī "Promise" koncertturnejā Miks Dukurs kopā ar grupu uzstāsies Ogrē, klubā "Hauze", 6.decembrī Tukumā, klubā "Baboon Bar", bet 19.decembrī Liepājā, klubā "Ego".

"Šī gada janvāris man bija jauns sākums, jo zem nosaukuma "Miks Dukurs" tika izveidota komanda ar vienotu nākotnes vīziju un mērķiem. "Promise" ir personiskākais stāsts, ko esmu atklājis klausītājiem, šoreiz ne tikai kā dziesmu autors, bet arī producents. EP vienojošā tēma ir draudzība un attiecības, kas nevar pastāvēt bez uzticības solījuma," saka Miks Dukurs.

Ieraksts "Promise" tapis kopā ar grupas basistu Ediju Dukuru, ģitāristu Aigaru Mālu un bundzinieku Reini Reķi. Par dziesmu miksu rūpējies Reinis Kārkliņš, bet albuma dizainu veidojis Jānis Vīksna.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti