Meiteņu koris «Vivace» svin 20 gadu jubileju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā "Mazā ģilde" 23. aprīlī plkst.14 notiks Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas meiteņu kora "Vivace" 20 gadu jubilejas koncerts "Tava daļa ir zaļa". Ieeja koncertā bez maksas.    

"Jubilejas svētku koncertprogrammu apzināti veidojām liriski romantisku, priecīgi nostaļģisku un enerģisku. Koncertā skanēs gan latviešu, gan ārzemju komponistu dziesmas. Koncerts būs tikpat krāsains un pozitīvām emocijām pilns, kādi bijuši visi šie 20 meiteņu kora "Vivace" gadi. Vislielākais gandarījums - redzēt, kā mūzikas skolas audzēknes sadziedas kopā dažādās vecuma grupās, jo korī vienlaikus dzied meitenes, kuras mūzikas skolā mācās 1. klasē, un tādas, kas mācās jau izlaiduma klasē," stāsta kora mākslinieciskā vadītāja Andra Fenhane.

Uz meiteņu kora "Vivace" 20 gadu jubilejas koncertu aicināti gan Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas absolventi, gan bērnu vecāki, vecvecāki, draugi un visi, kuriem sirdī tuva kora mūzika.

Koncertā piedalīsies dziedātāji Ance Krauze un Nauris Rolavs, kā arī instrumentālisti Mārtiņš Miļevskis (perkusijas) un Jānis Olekšs (basģitāra). Koncertā skanēs latviešu un ārzemju komponistu darbi.

Koris savā jubilejas koncertā dziedās arī komponistes Ilzes Arnes ciklu korim un solistam "Par Rīgu, Pētergaili, spokiem un rūķiem". Horeogrāfiju šim ciklam veidojusi deju skolotāja Stella Upaciere.

Kora mākslinieciskā vadītāja Andra Fenhane un diriģente Alise Koknēviča, koncertmeistare Iveta Pelše. 

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

Meiteņu korim "Vivace" ir liela starptautisko konkursu un festivālu pieredze. Jaunākie kora panākumi ir 2016.gada pavasarī iegūtais Zelta diploms un Galvenā balva IV Jāzepa Vītola Bērnu un jauniešu koru un vokālo ansambļu konkursā "Lai skan!".  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti