«Latvian Voices» izdod albumu un gatavojas Vācijas koncertturnejai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem.

Vokālā grupa "Latvian Voices" sadarbībā ar "Universal Music" klajā laidusi albumu "Zeit der Wunder" un decembrī dosies albuma prezentācijas tūrē Vācijā.

"Universal Music" ir viena no pasaulē vadošajām ierakstu kompānijām, kas sadarbībā ar vācu komponistu un producentu Rolfu Cukovski "Latvian Voices" dziedātājām un piecu puišu "a cappella" grupu "Viva Voce" 21.novembrī izdevusi albumu "Zeit der Wunder" ("Brīnumu laiks").

"Kad abas grupas dzirdēju kopā kādā mūzikas festivālā Šveicē vairāk nekā pirms diviem gadiem, sapratu, ka savienot kopā šīs abas grupas būtu kas īpašs," saka producents Rolfs Cukovski.

Novembra sākumā abas grupas Vācijā strādāja pie koncertšova izveides, kas būs skatāms gan koncertos Vācijā, gan arī Vācijā populāros televīzijas šovos "Florian Silbereisen Show", "Fernsehen Garten" un citus.

""Latvian Voices" un "Viva Voce" satikšanās ir kā "cimdiņš, kurš atradis īsto rociņu". Mēs lieliski papildinām un daudz mācāmies viens no otra, kā arī visi kopā gūstam ļoti lielu pieredzi, strādājot ar "Universal" profesionālo komandu," norāda grupas "Latvian Voices" dalībniece Laura Jēkabsone.

Albums veidots kā dažādu kultūru un valodu satikšanās "a cappella" kompozīcijās, kas sarakstītas īpaši "Latvian Voices" un "Viva Voce" sastāvam. Tas ir muzikāls stāsts par cilvēku - sākot no rudens un ziemas mijas līdz pat pavasara sākumam, tas arī atspoguļo Ziemassvētku svinēšanas tradīcijas dažādās Eiropas un citu pasaules valstu kultūrās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti