Laima Dimanta laiž klajā EP un jaunu singlu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

Laima Dimanta 23. oktobrī kafejnīcā “Dad Cafe” prezentēja savu pirmo orģinālmūzikas mini albumu jeb EP “Mieram”. Tagad dziedātāja spērusi nākamo soli, iepriecinot sava talanta pielūdzējus ar jaunu singlu “Ego”, kas skanēja arī "Pieci.lv" ēterā.

“Radot šo albumu, mani iedvesmojušas literāri augstvērtīgas kompozīcijas, kuras ieliekot mūzikā, dziesmu noskaņai piešķir papildus lirisko un emocionālo vērtību. ”Mieram” ir mans veltījums katram, kurš meklē savu ceļu," par EP saka Laima Dimanta.

“Diskam izvēlētās dziesmas veido labu kvintesenci, turoties kopā gan stilistiski, gan arī, klausoties pēc kārtas, veido pat nelielu dramaturģiju," ierakstu raksturo režisors Didzis Eglītis, kurš veidojis dziesmas “Skan” video.

“Apmeklējot Laimas Dimantas debijas albuma “Mieram” prezentāciju, uzreiz ir skaidrs, ka šeit cilvēki mīl to, ko dara. Skaidrums, skaistums, pārliecība, latviskums tiek atspoguļoti melodijās, kas aizskar dvēseles dziļumus un ļauj padomāt par pārpasaulīgām lietām,” norāda dziedātāja Inese Bērziņa.

Par pirmo singlu no jaunā EP izvēlēta dziesma "Ego", kura dod mini albumam vieglprātīgi džezisku skanējumu un ar atskaņām veidotās lirikas harmonizē dziesmas koptēlu. Skaņdarbs ir kā ironisks veltījums cilvēka egocentrismam, kurš aicina dzīvi uztvert vieglāk un atmest ikdienas rūpes.

Albumu tāpat kā singlu iespējams straumēt “Spotify” un “Deezer” vietnēs. Albuma kopijas jau nākošnedēļ varēs atrast Latvijas mūzikas veikalos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti